KEF Audio

"
Aelive-Soesterberg-event
KEF T series woonkamer

KEF T Series

KEF Muon luidsprekers

KEF Muon

KEF Audio: “Speel alles. Hoor alles.”

Met KEF Hifi luidsprekers breng je muziek en films weer tot leven.

Al meer dan 60 jaar worden de luisteraars dichterbij de muziek gebracht waar ze van houden.  Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de innovatieve technologieen van de KEF hifi luidsprekers.

Met de modellen uit de KEF reference en KEF Blade klasse worden nieuwe normen gezet. Deze hifi iconen worden volledig in Europa gemaakt en geassembleerd en gekeurd in Maidstone Engeland. Je ziet meteen dat KEF veel aandacht heeft besteedt aan de looks.

Met KEF luidsprekers haal je fraaie design objecten in huis. Neem bijvoorbeeld de KEF LS60. Let alleen eens op de UNI-Q driver en de egale afwerking van de bassdrivers. Maar, mooi zijn alleen is niet genoeg. Ook de geluidsbeleving is waanzinnig.

Nu is klankkleur altijd iets heel persoonlijks, maar KEF zet een absolute allrounder neer die veel harten weet te breken. Niet voor niets zijn alle KEF series een groot succes.

Wij hebben kef demo’s klaar staan in onze showrooms.

KEF Q series
KEF Blade blauw

KEF Blade: Grensverleggend. Leven lang luisterplezier.

Het topmodel in het KEF assortiment is met recht de KEF Blade.

  • Vier 225 mm / 9 inch basdrivers
  • Een Uni-Q MF / HF-unit in een behuizing van 1590 mm / 62,5 inch hoog.

’s Werelds eerste Single Apparent Source-luidspreker. Onthuld tijdens de Hugh End Show in Munchen in 2009.

Greep uit een aantal  specificaties van de KEF Blade:

  • Frequentiebereik: 28Hz – 45kHz (-6dB) free field
    20Hz (-6dB) typical in room bass response
  • Afmetingen: 1590 x 363 x 540 mm / 62.5 x 14.3 x 21.2 in. (with plinth H x W x D)
  • Gewicht: 57.2 kg (126 lbs)

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.