Naim Uniti Atom: ingetogen klasse

Met de Uniti Atom heeft het topmerk Naim een voortreffelijke ‘all in one’ versterker op de markt gebracht. Een model dat niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook op het vlak van design de handen op elkaar krijgt. Aelivé Hi-Fi Projecten is trotse dealer van deze compacte en stijlvolle alleskunner.

De Naim Uniti Atom is het kleinste model in de Naim Uniti-serie maar qua aansluitmogelijkheden vrijwel net zo compleet als zijn grotere broers. Hij bewijst met zijn bescheiden maatvoering dat top hi-fi producten niet per sé groot hoeven te zijn om gebruikers en hun gasten in vervoering te brengen. De Naim Unito Atom bewijst op innovatieve wijze dat ‘klein’ ‘groots’ kan zijn. De nieuwe, strakke vormgeving ademt ingetogen klasse uit, met als meest in het oog springende item de fraaie volume- en statusknop aan de bovenzijde.

Elk platform

De Uniti Atom beschikt over een topkwaliteit streamer met een ongekend groot aantal opties, waaronder internet/DAB- radio, Google Cast en Apple Airplay 2. Ze is niet alleen eenvoudig bedienbaar met de Uniti Atom-afstandsbediening maar ook met de n-Stream app van Naim audio op uw iPad, iPhone of Android phone of tablet. Dankzij de toepassing van Airplay 2 en Google Cast kunt u elke streamingdienst vanaf vrijwel elk platform in hoge kwaliteit gestreamd worden naar de Atom

Ingangen

Het apparaat beschikt over meerdere digitale ingangen, zodat ook tv-, dvd- en blu-ray geluid perfect klinken. De Uniti Atom is verder voorzien van analoge ingangen en USB-ingangen.

Showroom

De Naim Uniti Atom staat bij ons in de showroom. Wij zijn er enorm enthousiast over en laten u als officieel Naim-dealer graag alle mogelijkheden van het apparaat zien én horen! Maak gerust een afspraak voor een uitgebreide demonstratie en laat u verrassen door de nieuwe standaard in compacte topkwaliteit tegen een zeer aanvaardbare prijs. Eén ding weten we zeker: de Naim Uniti Atom beantwoordt aan al uw wensen.