AudioQuest

"

“De beste kabel is geen kabel!”

Hoe haalt u als audio en video liefhebber dan het maximale plezier uit audio en video?

Welke onderdelen zorgen er dan voor dat u in uw eigen thuissetting optimaal kan genieten van audio en video?

Het antwoord zit ‘m onder andere in kwalitatief goede bekabeling.

Of het nu gaat om een luidsprekerkabels, HDMI-kabels of een draagbaar digitaal audioproduct, het gevarieerde aanbod van AudioQuest biedt hoogwaardige kwaliteit en prestaties voor u als enthousiast liefhebber van audio en video.

AudioQuest is al vele jaren de belangrijkste kabelleverancier voor de high-end specialistische markt. Met een aanbod dat wordt verkocht via duizenden verkooppunten in meer dan 60 landen, richt AudioQuest zich op het leveren van uitstekende waarde en prestaties in elk product dat het bedrijf ontwikkelt.

Dat is waar we ons bij Aelivé graag mee wil associeren. Dat is we u willen bieden. Een product dat vanuit elke geleider of miniscuul koperdraadje top kwaliteit levert. 

Extreme precisie in elke hifi kabel die wordt gemaakt

Aansluitingen die vanaf het prille begin worden ontworpen door AudioQuest zelf.

Het laat zien, maar vooral ook horen waarom AudioQuest de meest toonaangevende fabrikant is van kwaliteitskabels voor hifi en home cinema.

Geproduceerd om maximaal te presteren. Dan hoor ik u denken; “Ja, maar dat streeft iedere producent van een product toch na!”

Dat is natuurlijk waar, maar u weet inmiddels ook, dat na het verslijten van meerdere opladers voor uw telelefoon er wel degelijk groot verschil zit in de verschillende producten binnen dit assortiment.

Even terug naar de audio kabels. Bij AudioQuest weten ze 1 ding zeker. En dat is, dat hoe goed de kabels ook zijn voor audio en video signalen.

Ze kunnen de audio en video signalen niet verbeteren.

Het kwaliteit van het geluid mag er voor u als liefhebber absoluut niet op achteruit gaan.

Mocht u de slogan: “Do Not Harm” tegenkomen, dan weet u dat de naam AudioQuest niet ver weg is. De kabels van AudioQuest kennen een samenstelling die het oorspronkelijke signaal zo min mogelijk zullen beinvloeden of vervormen.

 

pijltjes op de plugs van audioquest kabels

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.