AudioQuest

“De beste kabel is geen kabel!”

Hoe haalt u als audio en video liefhebber dan het maximale plezier uit audio en video?

Welke onderdelen zorgen er dan voor dat u in uw eigen thuissetting optimaal kan genieten van audio en video?

Het antwoord zit ‘m onder andere in kwalitatief goede bekabeling.

Of het nu gaat om een luidsprekerkabels, HDMI-kabels of een draagbaar digitaal audioproduct, het gevarieerde aanbod van AudioQuest biedt hoogwaardige kwaliteit en prestaties voor u als enthousiast liefhebber van audio en video.

AudioQuest is al vele jaren de belangrijkste kabelleverancier voor de high-end specialistische markt. Met een aanbod dat wordt verkocht via duizenden verkooppunten in meer dan 60 landen, richt AudioQuest zich op het leveren van uitstekende waarde en prestaties in elk product dat het bedrijf ontwikkelt.

Dat is waar we ons bij Aelivé graag mee wil associeren. Dat is we u willen bieden. Een product dat vanuit elke geleider of miniscuul koperdraadje top kwaliteit levert. 

Extreme precisie in elke hifi kabel die wordt gemaakt

Aansluitingen die vanaf het prille begin worden ontworpen door AudioQuest zelf.

Het laat zien, maar vooral ook horen waarom AudioQuest de meest toonaangevende fabrikant is van kwaliteitskabels voor hifi en home cinema.

Geproduceerd om maximaal te presteren. Dan hoor ik u denken; “Ja, maar dat streeft iedere producent van een product toch na!”

Dat is natuurlijk waar, maar u weet inmiddels ook, dat na het verslijten van meerdere opladers voor uw telelefoon er wel degelijk groot verschil zit in de verschillende producten binnen dit assortiment.

Even terug naar de audio kabels. Bij AudioQuest weten ze 1 ding zeker. En dat is, dat hoe goed de kabels ook zijn voor audio en video signalen.

Ze kunnen de audio en video signalen niet verbeteren.

Het kwaliteit van het geluid mag er voor u als liefhebber absoluut niet op achteruit gaan.

Mocht u de slogan: “Do Not Harm” tegenkomen, dan weet u dat de naam AudioQuest niet ver weg is. De kabels van AudioQuest kennen een samenstelling die het oorspronkelijke signaal zo min mogelijk zullen beinvloeden of vervormen.

 

pijltjes op de plugs van audioquest kabels

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen