Soesterberg - 0346 - 351 543
De Home Cinema in Showroom Aelivé
De Home Cinema in Showroom Aelivé
Home Cinema door ons verzorgd

Voor elk budget een Home cinema / game room

Het mag duidelijk zijn: een specialiteit van Aelivé is het ontwikkelen en realiseren van home cinema’s. Hier ziet u een kleine greep uit de cinema’s die wij bouwen voor onze klanten.  Wij kunnen een bestaande woonkamer voorzien van de apparatuur die nodig is om het home cinema effect te krijgen. We zetten daarbij mooie en/of passende apparaten en luidsprekers in, zodat uw woonkamer esthetisch niet lijdt onder de extra functionaliteit.

Steeds vaker zien we dat klanten in hun woning een mediaruimte reserveren en die opzetten als thuisbioscoop/home cinema. Wij zorgen ervoor dat er betrouwbare en hoogwaardige techniek wordt verwerkt, waarbij de ruimte zelf de sfeer blijft ademen die door de klant gewenst is. Zo kunnen onze klanten na het activeren van de cinema zich werkelijk in een andere wereld wanen.

Het Van Buren ACS systeem is een voorbeeld van toegepaste techniek, die wij in onze bioscoop in Bergambacht hebben verwerkt. Met een ACS-systeem beschik je over technologie die in staat is om alle de zintuigen de gewenste sensatie te geven. Zo creëren we al naargelang de inhoud van de film: spanning, maar ook rust en romantiek. Wij overstijgen daarmee de beleving van een echte bioscoop. Kortom; diegenen die over een full spec Aelivé theater beschikken blijven liever thuis.

Extreme Home Cinema “De Veluwekamer Soesterberg”

De demo cinema in onze showroom in Soesterberg, is een perfecte voorbeeld van wat wij allemaal te bieden hebben. Terwijl het grote weggewerkte Stewart filmscreen en de up-to-date 4K projector van JVC zorgen voor de mooiste plaatjes, maken de geautomatiseerde verlichting en het briljante geluid de gehele beleving compleet. Alles is aangesloten op het door ons aangelegde netwerk. Uiteraard is deze ruimte voorzien van bedieningsautomatisering van Control4. Zodoende komt o.a. het beamer-scherm automatisch naar beneden wanneer er een film wordt afgespeeld en wordt tegelijkertijd bijvoorbeeld een AppleTV geactiveerd. Pardoes is de verlichting aangepast aan de gekozen setting.

Ook al gaat het hier om “slechts” onze demo-thuisbioscoop; de grote Pathé bioscopen kunnen niet op tegen het belevingsniveau van De Veluwekamer in Soesterberg. Het doordachte ontwerp van Linda, het Akoestische plan en natuurlijk de toegepaste apparatuur dragen bij aan een buitengewone ervaring. We kunnen mensen met cinema-achtige plannen dan ook aanraden om snel langs te komen voor een demonstratie. Wij beloven u een uitzonderlijke sensatie op het gebied van home cinema.

Extreme Home Cinema “Black and White Bergambacht”

De demo cinema in onze showroom in Bergambacht is eveneens een dekkend voorbeeld van hoe wij tegen de hedendaagse beleving van audio en video aankijken. Het Van Buren ACS systeem laat mensen op het puntje van hun stoel zitten qua spanning of heerlijk achteroverleunen bij harmonieuze passages. We hebben hier een Lumene akoestisch transparant scherm toegepast waardoor het geluid werkelijk uit het scherm komt. Het video deel is ook hier in handen van een JVC-projector. Ook hier zijn gordijnen, verlichting en overige technieken middels Control4 geautomatiseerd. Je hoeft dus niet meerdere afstandsbedieningen te stoeien om de cinema te lijf te gaan. U gebruikt één afstandsbediening of app en daarmee bedient u alles.

Ook voor deze demo-bioscoop geldt dat de grote Pathé theaters niet op kunnen tegen het belevingsniveau van onze “Black and White” in Bergambacht. Deze cinema is recentelijk aan een upgrade onderworpen waardoor alle nieuwe snufjes weer paraat zijn. Een bezoek werkt zeker inspirerend voor iedereen die wel eens wat meer feeling zou willen met de realisatie van zijn/haar home cinema. We kunnen mensen met cinema-achtige plannen dan ook aanraden om snel langs te komen voor een demonstratie. Wij beloven u uitzonderlijke ervaring.

Onze Aelivé styliste & cinema-ontwerpster: Linda de Haan,

Als interieurontwerper zorgt Linda dat de inrichting van uw Aelivé-Cinema stijlvol en aantrekkelijk wordt. “Home cinema’s zijn echt leuk om te doen. Als ik met cliënten in gesprek raak over hun nieuw te realiseren Cinema zie ik hun wensen al helemaal voor me. Uiteindelijk realiseren we een heerlijke ontspanningsruimte die met één tik op je telefoon transformeert naar een waanzinnige home cinema.”

Uitdaging: Allereerst moet de “onzichtbare” apparatuur vlekkeloos werken, en daarnaast moeten techniek en meubels ook naadloos in elkaar opgaan. Zo krijgt de klant het mes dat aan twee kanten snijdt: Een plezierige verblijfsruimte én een fabelachtige beeld- en geluidservaring.  Ook voor een uitgebreid interieuradvies op maat is Linda dikwijls de favoriet van onze klanten. Klik hier voor meer informatie over Linda.

Custom soundwall bij Aelivé Soesterberg

In de Aelivé showroom van Soesterberg hebben we met gepaste trots, een heuze “Custom soundwall” gecreëerd. Bij Aelivé zijn wij altijd op zoek naar de mooiste maar ook de meest praktische toepassingen van audio en video. Een oplossing als deze mocht daarom natuurlijk...
Lees verder
De Home Cinema in Showroom Aelivé

Beleef de nieuwe Extreme Home Cinema in Soesterberg!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

Busch Jaeger Free@home met Control4

SlimWonen? Aelivé maakt het écht mogelijk. “Het ‘SlimWonen-concept met Busch Jaeger Free@home’ dat o,a, bouwbedrijf Heijmans heeft geïntroduceerd als standaard onderdeel van al haar nieuwe koopwoningen in het eengezinssegment, lijkt erg aantrekkelijk, maar is dat zeker niet voor...
Lees verder

Nieuwe thuisbioscoop afgerond!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder
  • De Home Cinema in Showroom Aelivé

12 apr. Home cinema experience

Op zaterdag 12 april organiseren wij een home cinema demodag. Alle facetten van thuistheaters zullen worden gepresenteerd. Dit doen wij in samenwerking met AVA en New Transtec, importeurs van topkwaliteit home cinema producten. In onze showroom laten we u zien dat topklasse beeld...
Lees verder

Thuistheater, home cinema of thuisbioscoop

Of we het nu een thuistheater, home cinema of thuisbioscoop noemen, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Waar het natuurlijk echt om gaat, is wat u voor ogen heeft. Denkt u aan een eenvoudige opstelling in uw bestaande woonkamer of  mag het juist helemaal over the top? Bent u o...
Lees verder