Home Cinema

Ervaar de ultieme bioscoopervaring in uw eigen woning

vanBuren-ACS-home cinema installatie

Optimale thuisbioscoop ervaring in uw eigen woonomgeving

De emotie en beleving die horen bij film en muziek worden volledig geintegreerd in uw eigen woonomgeving. 

Een bestaande ruimte wordt volledig omgetoverd tot luxe privé thuisbioscoop. 

Denkt u aan een eenvoudige opstelling in uw bestaande woonkamer of mag het juist helemaal over the top?

Aan de tekentafel houden we samen met interieurarchitecten ten alle tijde rekening met een feilloze integratie binnen uw bestaande interieur.

Wilt u niets van de home cinema apparatuur zien of juist heel veel? Door vooraf deze wensen mee te nemen stuiten we tijdens of na het aanleggen van de infrastructuur nooit meer op onverwachte problemen.

Bij Aelivé werken we alleen met hoogwaardige systemen .één ding is zeker; Het moet de plek worden waar u zich in een andere wereld waant.

 

kaleidescape thuisbioscoop
optoma projector in thuisbioscoop omgeving
Kaleidescape thuisbioscoop ervaring

Home cinema combineren met huisautomatisering

Een ruimte waar u bepaald wat er gebeurt. Wilt u een film kijken?

Het beamerscherm komt automatisch naar beneden, de gordijnen zich langzaam aan sluiten en AppleTV zijn werk doet om uw favoriete film of concert op te zetten.

Terwijl u het zichzelf comfortabel maakt wordt de verlichting volledig aangepast aan de door u gekozen setting.

De focus komt volledig te liggen op de perfecte geluidsweergave in iedere ruimte van uw woning, zonder dat kabels en of luidsprekers zichtbaar zijn.

Kiest u voor luidsprekers achter het stucwerk (inwall), zelfs dan bieden deze luidsprekers een ongekend goede geluidsweergave.

Zo bent u werkelijk na afloop van de film een ervaring rijker.

 

 

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. 

Ruud Hamelinck

Aelivé demoruimte Soesterberg

Thuisbioscoop specialist die de emotie en beleving bij film en muziek terugbrengen naar uw woning

Zenuwachtig rammelende speakers in een mooi jasje zult u bij ons niet vinden.

Wij leveren uitsluitend kwaliteit in verschillende prijsklassen.

U koopt een home cinema systeem voor vele jaren plezier en het is ons streven om u verwachtingen te overtreffen.

We doen er alles aan om up to date blijven met de laatste noviteiten op het gebied van thuisbioscopen.

Wij kunnen een bestaande woonkamer voorzien van de apparatuur die nodig is om het home cinema effect te krijgen.

We zetten daarbij mooie en/of passende apparaten en luidsprekers in, zodat het uw woonkamer de opkikker geeft die het verdiend.

Onze merken en partners

Kaleidescape logo
Future-automation logo
McIntosh logo
Control4
Stewart-filmscreen
Amina invisible loudspeakers
Aelivé styliste & cinema-ontwerpster Linda de Haan

Als interieurontwerper zorgt Linda dat de inrichting van uw Aelivé-Cinema stijlvol en aantrekkelijk wordt. “Home cinema’s zijn echt leuk om te doen. Als ik met cliënten in gesprek raak over hun nieuw te realiseren Cinema zie ik hun wensen al helemaal voor me. Uiteindelijk realiseren we een heerlijke ontspanningsruimte die met één tik op je telefoon transformeert naar een waanzinnige home cinema.”

Uitdaging: Allereerst moet de “onzichtbare” apparatuur vlekkeloos werken, en daarnaast moeten techniek en meubels ook naadloos in elkaar opgaan. Zo krijgt u als klant het mes dat aan twee kanten snijdt: Een plezierige verblijfsruimte én een fabelachtige beeld- en geluidservaring. Ook voor een uitgebreid interieuradvies op maat is Linda dikwijls de favoriet van onze klanten.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017