Bluesound Powernode

Voor de hifi-liefhebber die op zoek is naar de ultieme audio-ervaring. Het beste van twee werelden: audiofiele kwaliteit en moderne streamingmogelijkheden.

Speciaal ontworpen voor het streamingtijdperk

Deze draadloze multi-room music streaming-versterker is speciaal ontworpen voor het streamingtijdperk en biedt een intuïtieve en eenvoudige manier om je favoriete muziek in hi-res te beluisteren.

Hi-res geluidssysteem voor moderne muziekliefhebbers

De POWERNODE combineert audiofiele-grade componenten met multi-room muziekmogelijkheden en creëert zo een intuïtief “voeg gewoon luidsprekers toe” hi-res geluidssysteem voor moderne muziekliefhebbers.

Bekroond met 2 x 80 watt en een premium hi-res DAC-ontwerp

De minimalistische buitenkant van de POWERNODE verbergt echter een krachtige versterker van audiofiele kwaliteit die bekroond is met 2 x 80 watt en een premium hi-res DAC-ontwerp. Dit zorgt voor een vlekkeloze weergave met precisie en helderheid. 

Aelivé heeft de Bluesound Powernode opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Bluesound Powernode

  • HDMI eARC connectiviteit.
  • 40 watt per kanaal aan DirectDigital™-versterkingstechnologie voor 24 bit/192 kHz-bestanden.
  • Dual-band Wi-Fi, Gigabit Ethernet en ondersteuning voor 2-weg Bluetooth® aptX™ HD.
  • Intuïtieve bediening met de BluOS Controller-app.
  • Inclusief een eenvoudig te installeren muurbeugel voor montage in verschillende richtingen.
  • Maak verbinding met de BluVoice-vaardigheid om spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Siri in staat te stellen Players rondom het huis te bedienen.
Bluesound powernode in woonkamer

Overige informatie Bluesound Powernode

Met de BluVoice-vaardigheid in de Alexa-app kun je Amazons Alexa-spraakassistent gebruiken om spelers rondom het huis te bedienen. En dankzij AirPlay 2 kun je muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze stereocomponenten in je hele huis – allemaal synchroon. 

Dus, als je op zoek bent naar de ultieme audio-ervaring, kies dan voor de Bluesound Powernode. De compacte en minimalistische versterker van audiofiele kwaliteit biedt een eenvoudige manier om te genieten van je favoriete muziek in hi-res.

Ervaar de Bluesound Powernode  in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Powernode komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende bluetooth luidspreker te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive