Bluesound Powernode

"
Aelive-Soesterberg-event

Bluesound Powernode

Voor de hifi-liefhebber die op zoek is naar de ultieme audio-ervaring. Het beste van twee werelden: audiofiele kwaliteit en moderne streamingmogelijkheden.

Speciaal ontworpen voor het streamingtijdperk

Deze draadloze multi-room music streaming-versterker is speciaal ontworpen voor het streamingtijdperk en biedt een intuïtieve en eenvoudige manier om je favoriete muziek in hi-res te beluisteren.

Hi-res geluidssysteem voor moderne muziekliefhebbers

De POWERNODE combineert audiofiele-grade componenten met multi-room muziekmogelijkheden en creëert zo een intuïtief “voeg gewoon luidsprekers toe” hi-res geluidssysteem voor moderne muziekliefhebbers.

Bekroond met 2 x 80 watt en een premium hi-res DAC-ontwerp

De minimalistische buitenkant van de POWERNODE verbergt echter een krachtige versterker van audiofiele kwaliteit die bekroond is met 2 x 80 watt en een premium hi-res DAC-ontwerp. Dit zorgt voor een vlekkeloze weergave met precisie en helderheid. 

Aelivé heeft de Bluesound Powernode opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Bluesound Powernode

  • HDMI eARC connectiviteit.
  • 40 watt per kanaal aan DirectDigital™-versterkingstechnologie voor 24 bit/192 kHz-bestanden.
  • Dual-band Wi-Fi, Gigabit Ethernet en ondersteuning voor 2-weg Bluetooth® aptX™ HD.
  • Intuïtieve bediening met de BluOS Controller-app.
  • Inclusief een eenvoudig te installeren muurbeugel voor montage in verschillende richtingen.
  • Maak verbinding met de BluVoice-vaardigheid om spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Siri in staat te stellen Players rondom het huis te bedienen.
Bluesound powernode in woonkamer

Overige informatie Bluesound Powernode

Met de BluVoice-vaardigheid in de Alexa-app kun je Amazons Alexa-spraakassistent gebruiken om spelers rondom het huis te bedienen. En dankzij AirPlay 2 kun je muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze stereocomponenten in je hele huis – allemaal synchroon. 

Dus, als je op zoek bent naar de ultieme audio-ervaring, kies dan voor de Bluesound Powernode. De compacte en minimalistische versterker van audiofiele kwaliteit biedt een eenvoudige manier om te genieten van je favoriete muziek in hi-res.

Ervaar de Bluesound Powernode  in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Powernode komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende bluetooth luidspreker te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.