PULSE-SOUNDBAR-Plus-BLK-3-4
POWERNODE-2i-bluesound
PULSE-FLEX-2i-bluesound
PULSE-SUB_3-4-bluesound

Soundbar+

Het geluid dat uw tv verdiend.

Powernode

High-res streaming geluidssysteem.

Flex

Draadloos surround sound.

 

Pulse sub+

Voeg hier een subwoofer aan toe.

Bluesound het eerste en meest bekroonde draadloze hi-res multiroom systeem

Bluesound was het eerste en meest bekroonde draadloze hi-res multiroom systeem waarmee gebruikers muziek kunnen afspelen in elke kamer van hun huis.

Kies de muziek van uw favoriete streamingdienst of uit een muziekbibliotheek die is aangesloten op uw thuisnetwerk.

Regel direct waar, op welk volume en wanneer uw muziek wordt afgespeeld met de gratis BluOS-app voor uw smartphone, tablet of desktopcomputer.

Het verkrijgen van helder en gedetailleerd geluid, dat alleen een audiofiel systeem kan leveren, is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

 

 

Bluesound technologie

Bluesound combineert feilloos de krachten van muziek en technologie in een ecosysteem dat de best mogelijke audiokwaliteit levert.

Om deze synergie te bereiken, maakt Bluesound gebruik van verschillende technologieën, waaronder geavanceerde versterkingstechnologieën van NAD Electronics en wereldberoemde akoestische technologieën van PSB Speakers.

Het eindresultaat is een innovatieve speaker die een rijk, gedetailleerd geluid levert.

Door gebruik te maken van de kracht van BluOS® – geavanceerde multiroom audio software, die u toegang geeft tot muziek en deze streamt naar elke kamer in uw huis – kunnen gebruikers overal muziek vinden op een thuisnetwerk, cloud muziekservice of internetradiostation, en deze delen met elk muzieksysteem dat BluOS ondersteunt.

Breng naadloos echte HiFi richting elke uithoek van uw woning met de compacte draadloze luidsprekers van Bluesound.

De PULSE 2i-luidsprekers van Bluesound zijn ontworpen als aanvulling op elk interieur en passen gemakkelijk in grote of kleine woonkamers, terwijl ze een uitstekende akoestische ervaring bieden.

Stream audio naar meerdere Bluesound-spelers in het hele huis en hoor uw favoriete nummers in verbluffend detail.

Voice-control-speaker
Airplay logo
audio certificaat
App-Control-speakers-stereo
24 uur support

Voice control / Stembediening. Amazon’s Alexa is de eerste stembediende integratie voor BluOS.

Met Airplay op Bluesound 2i kun je meerdere spelers binnen uw woning met elkaar verbinden.

Gecertificeerd door ‘audiofielen’. Superieure kwaliteit waarmee u elk detail van uw favoriete muziek te horen krijgt.

Muziek bedienen vanuit elke uithoek binnen uw woning. Beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad), Android, Kindle Fire, Windows & Mac desktops.

Het BluOS team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden via de app of via de BluOS website.

installatie
draadloze home theatre
Wifi-speaker-snelheid
Bluetooth_Aptx_Speakers
MQA_streaming-component-speakers

BluOS biedt naadloze integraties met een aantal van de meest innovatieve smarthome controlesystemen van vandaag, zoals: Control 4®, Crestron®, Lutron®, ELAN®, RTI®, en nog veel meer.

Met ondersteuning voor Dolby Digital® kunnen de Pulse soundbar en Sub draadloos worden verbonden met een paar Pulse flex luidsprekers om de ultieme draadloze thuisbioscoopopstelling te creëren.

Bluesound-spelers maken gebruik van een geavanceerde WiFi-chipset technologie die resulteert in veel snellere verbindingstijden en minder onderbrekingen van ander netwerkverkeer.

Met aptX® Bluetooth op Bluesound kunt u draadloos muziek of apps streamen vanaf een Bluetooth-apparaat in pure CD-kwaliteit. 

In elke Bluesound-speler is een revolutionaire end-to-end (studio – luidspreker) technologie ingebouwd, bekend als Master Quality Authenticated (MQA).

BluOS; een premium multi-room audiotechnologie!

BluOS is een premium multi-room audiotechnologie waarmee u al uw muziek kunt beheren en streamen naar elk BluOS® stereosysteem of luidsprekers, met behulp van een telefoon, tablet of computer.

BluOS is een draadloos ecosysteem dat gebruik maakt van een thuisnetwerk om meer dan één ingeschakeld apparaat aan te sluiten en uw muziek perfect synchroom, of verschillende muziek tegelijkertijd, overal in huis af te spelen.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën kan BluOS draadloos muziek zonder kwaliteitsverlies tot 24-bit/192kHz overbrengen aan snelheden, zonder vertraging en zonder verlies van geluidskwaliteit.

Met een groot aantal functies op zijn naam, geeft BluOS u volledige controle over hoe en waar u naar uw muziek luistert.

Of het nu gaat om het groeperen van meerdere BluOS spelers, of simpelweg toegang tot een muziekstreamingdienst, BluOS geeft muziekliefhebbers meerdere manieren om van muziek te genieten.

iPad-Air-BluOS-zwart

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies