Bluesound

"
Aelive-Soesterberg-event
PULSE-SOUNDBAR-Plus-BLK-3-4
POWERNODE-2i-bluesound
PULSE-FLEX-2i-bluesound
PULSE-SUB_3-4-bluesound

Soundbar+

Het geluid dat uw tv verdiend.

Powernode

High-res streaming geluidssysteem.

Flex

Draadloos surround sound.

 

Pulse sub+

Voeg hier een subwoofer aan toe.

Bluesound het eerste en meest bekroonde draadloze hi-res multiroom systeem

Bluesound was het eerste en meest bekroonde draadloze hi-res multiroom systeem waarmee gebruikers muziek kunnen afspelen in elke kamer van hun huis.

Kies de muziek van uw favoriete streamingdienst of uit een muziekbibliotheek die is aangesloten op uw thuisnetwerk.

Regel direct waar, op welk volume en wanneer uw muziek wordt afgespeeld met de gratis BluOS-app voor uw smartphone, tablet of desktopcomputer.

Het verkrijgen van helder en gedetailleerd geluid, dat alleen een audiofiel systeem kan leveren, is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

 

 

Bluesound technologie

Bluesound combineert feilloos de krachten van muziek en technologie in een ecosysteem dat de best mogelijke audiokwaliteit levert.

Om deze synergie te bereiken, maakt Bluesound gebruik van verschillende technologieën, waaronder geavanceerde versterkingstechnologieën van NAD Electronics en wereldberoemde akoestische technologieën van PSB Speakers.

Het eindresultaat is een innovatieve speaker die een rijk, gedetailleerd geluid levert.

Door gebruik te maken van de kracht van BluOS® – geavanceerde multiroom audio software, die u toegang geeft tot muziek en deze streamt naar elke kamer in uw huis – kunnen gebruikers overal muziek vinden op een thuisnetwerk, cloud muziekservice of internetradiostation, en deze delen met elk muzieksysteem dat BluOS ondersteunt.

Breng naadloos echte HiFi richting elke uithoek van uw woning met de compacte draadloze luidsprekers van Bluesound.

De PULSE 2i-luidsprekers van Bluesound zijn ontworpen als aanvulling op elk interieur en passen gemakkelijk in grote of kleine woonkamers, terwijl ze een uitstekende akoestische ervaring bieden.

Stream audio naar meerdere Bluesound-spelers in het hele huis en hoor uw favoriete nummers in verbluffend detail.

Voice-control-speaker
Airplay logo
audio certificaat
App-Control-speakers-stereo
24 uur support

Voice control / Stembediening. Amazon’s Alexa is de eerste stembediende integratie voor BluOS.

Met Airplay op Bluesound 2i kun je meerdere spelers binnen uw woning met elkaar verbinden.

Gecertificeerd door ‘audiofielen’. Superieure kwaliteit waarmee u elk detail van uw favoriete muziek te horen krijgt.

Muziek bedienen vanuit elke uithoek binnen uw woning. Beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad), Android, Kindle Fire, Windows & Mac desktops.

Het BluOS team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden via de app of via de BluOS website.

installatie
draadloze home theatre
Wifi-speaker-snelheid
Bluetooth_Aptx_Speakers
MQA_streaming-component-speakers

BluOS biedt naadloze integraties met een aantal van de meest innovatieve smarthome controlesystemen van vandaag, zoals: Control 4®, Crestron®, Lutron®, ELAN®, RTI®, en nog veel meer.

Met ondersteuning voor Dolby Digital® kunnen de Pulse soundbar en Sub draadloos worden verbonden met een paar Pulse flex luidsprekers om de ultieme draadloze thuisbioscoopopstelling te creëren.

Bluesound-spelers maken gebruik van een geavanceerde WiFi-chipset technologie die resulteert in veel snellere verbindingstijden en minder onderbrekingen van ander netwerkverkeer.

Met aptX® Bluetooth op Bluesound kunt u draadloos muziek of apps streamen vanaf een Bluetooth-apparaat in pure CD-kwaliteit. 

In elke Bluesound-speler is een revolutionaire end-to-end (studio – luidspreker) technologie ingebouwd, bekend als Master Quality Authenticated (MQA).

BluOS; een premium multi-room audiotechnologie!

BluOS is een premium multi-room audiotechnologie waarmee u al uw muziek kunt beheren en streamen naar elk BluOS® stereosysteem of luidsprekers, met behulp van een telefoon, tablet of computer.

BluOS is een draadloos ecosysteem dat gebruik maakt van een thuisnetwerk om meer dan één ingeschakeld apparaat aan te sluiten en uw muziek perfect synchroom, of verschillende muziek tegelijkertijd, overal in huis af te spelen.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën kan BluOS draadloos muziek zonder kwaliteitsverlies tot 24-bit/192kHz overbrengen aan snelheden, zonder vertraging en zonder verlies van geluidskwaliteit.

Met een groot aantal functies op zijn naam, geeft BluOS u volledige controle over hoe en waar u naar uw muziek luistert.

Of het nu gaat om het groeperen van meerdere BluOS spelers, of simpelweg toegang tot een muziekstreamingdienst, BluOS geeft muziekliefhebbers meerdere manieren om van muziek te genieten.

iPad-Air-BluOS-zwart

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.