Bluesound Pulse Flex2i

Met zijn innovatieve driverontwerp en compatibiliteit met toonaangevende lossless muziekstreamingdiensten, is deze luidspreker een wonder voor elke hifi-liefhebber.

Een veelzijdige, high-res Bluetooth-luidspreker

Met deze ultracompacte luidspreker kun je kristalhelder geluid ervaren dat zijn formaat overtrof, dankzij de digitale versterker en op maat afgestelde drivers.

In elke hoek van je huis te plaatsen

Je ziet ‘m verdwijnen in je interieur. Je kan twee Pulse Flex 2i’s groeperen met de Pulse Soundbar 2i of Powernode 2i (met HDMI) en een draadloos surroundsysteem creëren met speciale achterkanalen.

Oplaadbare FLEX-batterij pack

Neem je muziek overal mee naartoe via Bluetooth. Mede mogelijk gemaakt dankzij de optionele, oplaadbare FLEX-batterij pack. Als je de Bluesound RC1 afstandsbediening gebruikt, kun je de PULSE FLEX 2i en andere Bluesound-spelers bedienen met de stemassistent van Amazon en Alexa. 

Aelivé heeft de Bluesound Pulse Flex2i opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Pulse Flex2i

  • Digitale versterker en op maat afgestelde drivers geven uw muziek energie met diepe, gedetailleerde bas en zonder vervorming.
  • Ultracompacte luidspreker die kristalhelder geluid levert dat zijn formaat overtreft.
  • Werkt met Bluesound RC1 Afstandsbediening.
  • Met AirPlay 2 kun je muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze speakers in je gehele woning – alles synchroon.
  • Plaats er een in elke hoek van uw huis en zie hoe hij in uw interieur verdwijnt.
  • Bedien muziek draadloos met de intuïtieve BluOS Controller-app voor iOS-, Android-, Kindle Fire- en Windows- en Mac OS X-desktops.
Bluesound Pulse Flex2i in een woonkamer

Overige informatie Pulse Flex2i

De Pulse Flex 2i maakt gebruik van jouw WiFi-netwerk en is binnen enkele minuten geïnstalleerd. Je hoeft alleen maar de BluOS Controller-app te openen en te genieten van stap-voor-stap begeleiding bij het installatieproces. 

Je kan de naam van de speaker aanpassen en hem een kamer geven, de audio-instellingen aanpassen en tot vijf presets programmeren waarmee je snel naar jouw favoriete radiozenders, muziekdiensten en afspeellijsten kan luisteren in een handomdraai.

Ervaar de Pulse Flex2i  in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Pulse Flex2i bluetooth luidspreker komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende bluetooth luidspreker te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive