Bluesound Pulse Flex2i

"
Aelive-Soesterberg-event

Bluesound Pulse Flex2i

Met zijn innovatieve driverontwerp en compatibiliteit met toonaangevende lossless muziekstreamingdiensten, is deze luidspreker een wonder voor elke hifi-liefhebber.

Een veelzijdige, high-res Bluetooth-luidspreker

Met deze ultracompacte luidspreker kun je kristalhelder geluid ervaren dat zijn formaat overtrof, dankzij de digitale versterker en op maat afgestelde drivers.

In elke hoek van je huis te plaatsen

Je ziet ‘m verdwijnen in je interieur. Je kan twee Pulse Flex 2i’s groeperen met de Pulse Soundbar 2i of Powernode 2i (met HDMI) en een draadloos surroundsysteem creëren met speciale achterkanalen.

Oplaadbare FLEX-batterij pack

Neem je muziek overal mee naartoe via Bluetooth. Mede mogelijk gemaakt dankzij de optionele, oplaadbare FLEX-batterij pack. Als je de Bluesound RC1 afstandsbediening gebruikt, kun je de PULSE FLEX 2i en andere Bluesound-spelers bedienen met de stemassistent van Amazon en Alexa. 

Aelivé heeft de Bluesound Pulse Flex2i opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Pulse Flex2i

  • Digitale versterker en op maat afgestelde drivers geven uw muziek energie met diepe, gedetailleerde bas en zonder vervorming.
  • Ultracompacte luidspreker die kristalhelder geluid levert dat zijn formaat overtreft.
  • Werkt met Bluesound RC1 Afstandsbediening.
  • Met AirPlay 2 kun je muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze speakers in je gehele woning – alles synchroon.
  • Plaats er een in elke hoek van uw huis en zie hoe hij in uw interieur verdwijnt.
  • Bedien muziek draadloos met de intuïtieve BluOS Controller-app voor iOS-, Android-, Kindle Fire- en Windows- en Mac OS X-desktops.
Bluesound Pulse Flex2i in een woonkamer

Overige informatie Pulse Flex2i

De Pulse Flex 2i maakt gebruik van jouw WiFi-netwerk en is binnen enkele minuten geïnstalleerd. Je hoeft alleen maar de BluOS Controller-app te openen en te genieten van stap-voor-stap begeleiding bij het installatieproces. 

Je kan de naam van de speaker aanpassen en hem een kamer geven, de audio-instellingen aanpassen en tot vijf presets programmeren waarmee je snel naar jouw favoriete radiozenders, muziekdiensten en afspeellijsten kan luisteren in een handomdraai.

Ervaar de Pulse Flex2i  in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Pulse Flex2i bluetooth luidspreker komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende bluetooth luidspreker te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.