Bluesound Pulse Sub+

"
Aelive-Soesterberg-event

Bluesound subwoofer; Pulse Sub+

Dat laatste essentiele onderdeel, om het beluisteren van favoriete film of album naar een hoger niveau te tillen. Dat ontbrekende stukje is de SUB+ draadloze actieve subwoofer. 

Voegt een diepe, nauwkeurige bas toe

De SUB+ is ontworpen om draadloos diepe, nauwkeurige bas toe te voegen aan al je favoriete muziek, films en games.

8 inch woofer en slimme DSP-versterker

Met zijn 8-inch woofer en slimme DSP-versterker die 150 watt aan diepe, gedetailleerde bas levert zonder vervorming, is dit de perfecte aanvulling op je thuisbioscoopsysteem.

Ontworpen om samen te werken met Bluesound-luidsprekers, versterkers en streamers

Dit biedt je onbeperkte plaatsingsflexibiliteit, zodat je de subwoofer overal in de kamer kunt plaatsen zonder je zorgen te hoeven maken over kabels.

Aelivé heeft de Bluesound Pulse Sub+ opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Pulse Sub+

  • 150 W Smart DSP-versterker.
  • Aangepaste 8-inch woofer met lange worp.
  • De perfecte aanvulling op elk BluOS-compatibel home entertainment-systeem.
  • Als je nog meer bas wilt, kun je zelfs een tweede PULSE SUB+ toevoegen en bedienen via de BluOS Controller-app.
  • Strakke, dynamische kracht en het vermogen om zonder vervorming naar 22Hz te gaan. 
Bluesound-PULSE-SUB-wit onder een bank

Overige informatie Pulse Sub+

De Pulse Sub+ is slim, krachtig en ontworpen om aan de behoeften van elke hifi-liefhebber te voldoen. Met zijn 150 W Smart DSP-versterker en aangepaste 8-inch woofer met lange worp is het de perfecte aanvulling op elk BluOS-compatibel home entertainment-systeem.

En als je nog meer bas wilt, kun je zelfs een tweede PULSE SUB+ toevoegen en bedienen via de BluOS Controller-app. Dus waar wacht je nog op? Voeg de SUB+ toe aan je thuisbioscoopsysteem en geniet van diepe, nauwkeurige bas als nooit tevoren.

Ervaar de Pulse Sub+  in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Pulse Sub+ subwoofer komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende subwoofer te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.