The Chord Company luidsprekerkabel

"

Wij weten dat Chord kabels werkelijk beter beeld en geluid geven en dat bewijzen wij iedere dag weer.

Het succes van The Chord company zit ‘m in een simpele trial and error methode. Door jarenlange ervaring is The Chord company inmiddels heer en meester over de geleidende eigenschappen van kabels én het afschermen van kabels tegen ‘kwade’ invloeden van buitenaf.

Hierdoor komt alle informatie die door een kabel ‘stroomt’ (bijna) volledig aan bij de volgende schakel in het hifi-systeem en dat levert kwaliteitsverbetering op. Zo simpel is het.

Alhoewel simpel, alle trucs die moeten worden uitgehaald om een signaal zonder verlies van A naar B te krijgen zijn het resultaat van 30 jaar van onderzoek en experimenteren.

The Chord company bestudeert allerlei materialen van metalen als koper en Goud tot kunststoffen als Polyetrafluoroethyleen. Ieder signaal is anders. Zo snappen we allemaal het verschil tussen analoge en digitale signalen, maar er is meer; denk in de analoge hoek eens aan onversterkt line signaal en versterkt signaal (luidsprekersignaal). Ieder signaal voelt zich pas na flink wat kunstgrepen “thuis” in zijn eigen kabel en die kabel wordt voor u gemaakt bij the Chord company.

Chord Company produceert sinds 1985 luidsprekerkabels

Chord Company produceert al sinds 1985 kabels voor hifi– en home cinema-systemen. Het kiezen van de juiste kabel is nu belangrijker dan ooit.

Ze gaan hierbij tot het uiterste (en tot nauwkeurige toleranties) om hun toonaangevende kabels te produceren. Vanaf het kleinste onderdeel is alles gekozen voor optimale prestaties.

The Chord Company is met recht dan ook erg trots op zijn reputatie van realistisch geprijsde, audiofiele interconnects en luidsprekerkabels.

Een cruciaal onderdeel daarvan is hun unieke ARAY / Tuned ARAY / Super ARAY geleidertechnologie, Taylon® isolatie, geavanceerde afschermingsmaterialen en hun baanbrekende connectorontwerpen.

 

The Chord Company setup in een demo ruimte opgesteld
Chord luidsprekerkabels
the chord company
gitaar met chord luidsprekerkabels

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.