Wij weten dat Chord kabels werkelijk beter beeld en geluid geven en dat bewijzen wij iedere dag weer.

Het succes van The Chord company zit ‘m in een simpele trial and error methode. Door jarenlange ervaring is The Chord company inmiddels heer en meester over de geleidende eigenschappen van kabels én het afschermen van kabels tegen ‘kwade’ invloeden van buitenaf.

Hierdoor komt alle informatie die door een kabel ‘stroomt’ (bijna) volledig aan bij de volgende schakel in het hifi-systeem en dat levert kwaliteitsverbetering op. Zo simpel is het.

Alhoewel simpel, alle trucs die moeten worden uitgehaald om een signaal zonder verlies van A naar B te krijgen zijn het resultaat van 30 jaar van onderzoek en experimenteren.

The Chord company bestudeert allerlei materialen van metalen als koper en Goud tot kunststoffen als Polyetrafluoroethyleen. Ieder signaal is anders. Zo snappen we allemaal het verschil tussen analoge en digitale signalen, maar er is meer; denk in de analoge hoek eens aan onversterkt line signaal en versterkt signaal (luidsprekersignaal). Ieder signaal voelt zich pas na flink wat kunstgrepen “thuis” in zijn eigen kabel en die kabel wordt voor u gemaakt bij the Chord company.

Chord Company produceert sinds 1985 luidsprekerkabels

Chord Company produceert al sinds 1985 kabels voor hifi– en home cinema-systemen. Het kiezen van de juiste kabel is nu belangrijker dan ooit.

Ze gaan hierbij tot het uiterste (en tot nauwkeurige toleranties) om hun toonaangevende kabels te produceren. Vanaf het kleinste onderdeel is alles gekozen voor optimale prestaties.

The Chord Company is met recht dan ook erg trots op zijn reputatie van realistisch geprijsde, audiofiele interconnects en luidsprekerkabels.

Een cruciaal onderdeel daarvan is hun unieke ARAY / Tuned ARAY / Super ARAY geleidertechnologie, Taylon® isolatie, geavanceerde afschermingsmaterialen en hun baanbrekende connectorontwerpen.

 

The Chord Company setup in een demo ruimte opgesteld
Chord luidsprekerkabels
the chord company
gitaar met chord luidsprekerkabels

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies