Goelst hoogwaardige gordijnrails

Goelst: Hoogwaardige gordijnrails

Gordijnrails die automatisch kunnen worden bediend, bieden luxe en comfort.

Bent u zelf niet thuis aanwezig in uw woning geeft het een veilig idee. De gordijnrails van Goelst is eenvoudig te koppelen aan nagenoeg ieder domotica systeem.

De elektrische gordijnrail systemen worden op maat geleverd en kunnen zonder tussenkomst van een elektrotechnisch monteur worden geplaatst.

Interessante extra’s zijn bijvoorbeeld de ontkoppelbare voorloper (PRS), welke handbediening mogelijk maakt.

De 6200 is een 24-Volt elektrisch bediende gordijnrailsystemen. De 6200 biedt nog meer kracht en luxe functies zoals een traploze op- en afloop snelheid en programmeerbare tussenposities.

De elektrisch bediende gordijnrail systemen van G-Rail® kunnen nu naar wens met elkaar worden gekoppeld.

Het geïntegreerde G-Rail® CAN-BUS systeem maakt het mogelijk meerdere elektrische gordijnrailsystemen te koppelen en te bedienen, met één enkele afstandbediening. Naast infrarood behoort natuurlijk ook radiografische bediening tot de mogelijkheden.

 

 

 

Goelst dame
Goelst_slider_elektrisch

Elektrische gordijnrails

Een fluisterstil systeem die toegepast kan worden voor comfort, maar ook als ondersteuning voor minder valide of ouderen. Tevens is het systeem te integreren in vele domoticasystemen en kan dienen als aanwezigheidssimulatie. Een populaire rail met vele toepassingen, zoals in woonhuizen, maar ook in kantoorgebouwen en in de zorgsector.

 

Specificaties van: 6200 elektrisch bediende gordijnrails

  •  Materiaal: aluminium
  •  Kleuren gecoat: wit RAL9010, zwart RAL9005 en aluminium metallic RAL9006
    Hoge kwaliteit slijtvaste coating, zeer kleurecht, UV bestendig
  •  Afmeting (hxb): 22 x 31 mm
  •  Gewicht profiel: 567 gr/m
  •  Richtlijn/belastbaar: zie montagehandleiding. Daar waar het gordijnpakket geparkeerd wordt een extra steun plaatsen.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen