Domotica

Domotica specialist; Volledige huisautomatisering met 1 druk op de knop!

Domotica oplossingen geven rust in een druk dagelijks bestaan. Wanneer je ‘s ochtends vroeg wakker wordt en geniet van een goede kop koffie en de zojuist bezorgde ochtendkrant, staat ontspanning centraal. Rond 08:00 uur laat je met een druk op de knop het bad vollopen en doen de klanken van je ‘soft lounge’ afspeellijst de rest van het werk.

Terwijl beneden de stofzuiger automatisch alle uithoeken van de kamer weet te vinden, ontvang je een push bericht vanuit de koelkast dat die frisse, fruitige biologische Spaanse wijn bijna op is. Gelukkig is dat probleem snel verholpen met een druk op de knop en wordt deze dezelfde dag nog bij je thuisbezorgd.

Gemak, veiligheid en klimaatcontrole staan ten alle tijde centraal bij domotica op ieder moment van de dag. Ben je op je werk en staat er een pakketbezorger thuis voor de deur? Binnen enkele seconden weet je hem of haar op afstand te instrueren en het pakketje elders af te leveren. Hetzelfde geldt voor inbraakmeldingen. Zowel op zakenreis of op vakantie schakel je binnen no time de politie in om een kijkje te nemen bij je thuis.

Geen gedoe meer met meerdere afstandsbedieningen of losse apps. Dat leidt alleen maar tot een overbodige veelvoud aan handelingen en frustraties.

Door domotica te installeren in uw woning maken we wonen comfortabel en veilig.

Voordelen van domotica

Een goed aangelegd domotica systeem biedt:

  • Comfort en luxe
  • Een woon en leefomgeving waarin muziek, film, airconditioning, beveiliging, raamdecoratie naadloos op elkaar zijn afgestemd
  • Een aangenaam woonklimaat in de woning
  • Een complete woning die als een warme deken om de bewoner heen is gebouwd.
  • Een infrastructuur waarin slimme apparaten zorgen voor gemak en veiligheid.

Domotica is langzaam uit te breiden naar wens

Daarmee ontkrachten we ook direct de mythe dat domotica duur is. Dat de mogelijkheden eindeloos zijn betekent niet dat je direct een compleet domotica systeem moet verwerken door je complete woning. Maak stapsgewijs kennis met de mogelijkheden. Als domotica specialist vertellen we je graag meer over deze mogelijkheden in onze showroom. We beschikken bij Aelivé over alle apparatuur om u kennis te laten maken met deze systemen.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen