KEF Blade

KEF Blade

Kef heeft met zijn Kef Blade speakers een absolute top luidspreker in de markt gezet.

En het mooie van alles, u kunt Kef Blade komen luisteren in onze showroom!
Bij het zien van de Kef speakers zie je meteen dat het bijzondere speakers zijn. Kef heeft voor het ontwerp een zweefvliegtuig ontwerper aangetrokken. De focus lag direct op de reductie van trillingen, want trilling verstoord de kwaliteit van het geluid. De subwoofers aan de zijkant van de luidspreker zijn constructief tot een eenheid gevormd waardoor ze geen trilling doorgeven naar de kast. We hebben dit getest door een euro op de luidspreker te plaatsen en met maximaal vermogen gaf de euro geen kik. De speakers des te meer. Het geluid is waanzinnig!

Video: Kef Blade met McIntosh 452 (2 x 450 watt)

Ook deze Kef Blade luidsprekers hebben de innovatieve Uni-Q® driver voor weergave van mid en hoog. De kenner herkend hierin direct het karakteristieke KEF geluid en als je het voor eerst hoort zal je snel het Kef geluid herkennen in vergelijk tot andere merken luidsprekers. Je vind het mooi of je vind het niet mooi.

Kom naar onze showroom in Bergambacht om Kef Blade te beleven!

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen