KEF R Series

"
Aelive-Soesterberg-event
KEF R11 Series

R11 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R7 series

R7 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R5 series

R5 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R3 series

R3 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R Serie

Met de KEF R Serie krijgt u de keuze uit:

  • Drie vloerstaande luidsprekers.
  • Een standaard voor meer compacte ruimtes.
  • Theatermodellen.

Ongeacht de afmetingen van de kamer- of systeemafstemming, elk van bovenstaande luidsprekers biedt het beste geluid dat KEF ooit in zijn categorie heeft geleverd.

DE KEF R serie staat bekend om zijn innovatie op technologisch vlak.

De beste ingenieurs binnen KEF hebben middels creatief en ijverig onderzoek deze serie vormgegeven.

De nieuwe R-serie profiteert van veel van de technologieën, materialen en ontwikkelingen die zijn gecreëerd voor de Reference-serie.

KEF R series in het bruin
R6 Meta hifi luidsprekers

R6 Meta 

Hifi luidsprekers

KEF R2C series

R2 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R8A luidsprekers

R8 Meta

HiFi luidsprekers

S3 Floorstand - KEF R Serie

S3 Floor Stand

KEF R Serie laat je de wereld om je heen even vergeten

Wanneer je de wereld even wilt vergeten en je, je simpelweg wilt verliezen in geluid, dan brengt de R-serie je daar naartoe.

Bij KEF duurt de zoektocht naar perfecte luidsprekers al meer dan 50 jaar.

Net als jij willen we niet alleen muziek horen; we willen het ervaren, erin doordringen en ons er deel van voelen.

Wil je het beste uit films halen met natuurlijk, consistent geluid dat noodzakelijk is voor een fenomenale surround sound experience?

Dan is de R-serie daar de perfecte oplossing voor.

design kef r serie

Prachtig design

Een mooie schone buitenkant is wat je ziet. Alle bevestigingen zijn verborgen. Vorm volgt functie. Aangedreven door akoestiek. Geleverd in twee slanke, glanzende afwerkingen. Of een klassiek houtfineer en de KEF-ton-sur-ton-stijl betekent dat de details qua kleur bij de afwerking passen.

microfibre grilles kef r serie

Microfibre grilles

Met of zonder roosters, de R serie is gemaakt om op zijn best te klinken. Het microvezel grilleontwerp heeft nauwelijks effect op de prestaties. Ze zetten de toon-op-toon benadering voort om overeen te komen met de verschillende kastafwerkingen. De randen zijn gepolijst voor een suède-achtig effect.

Uni-Q kef r serie

Uni-Q

We zijn aanbeland bij de 12e generatie in de evolutie van de Uni-Q driver van KEF. De kleuring drastisch verminderen door resonantie in de kleine openingen tussen de elementen van Uni-Q te snijden. Dat is wat de ingenieurs van KEF hebben bewerkstelligd. Zuiver en preciezer geluid is het resultaat met een sterke weergave.    

Shadow flare kef r serie

Shadow flare

Schadelijke hoogfrequente kabeldiffractie verminderen, dat is de innovatieve manier die Shadow Flare wordt genoemd. Een zorgvuldig geprofileerde overgang die het waveguide-effect van Uni-Q verlengt. De hoge tonen ontsnappen vanzelf, omdat het ‘schaduwgebied’ stopt bij het bereiken van de randen van de kast. Het resultaat: Sterk verbeterde fijne details.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.