KEF R11 Series

R11 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R7 series

R7 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R5 series

R5 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R3 series

R3 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R Serie

Met de KEF R Serie krijgt u de keuze uit:

  • Drie vloerstaande luidsprekers.
  • Een standaard voor meer compacte ruimtes.
  • Theatermodellen.

Ongeacht de afmetingen van de kamer- of systeemafstemming, elk van bovenstaande luidsprekers biedt het beste geluid dat KEF ooit in zijn categorie heeft geleverd.

DE KEF R serie staat bekend om zijn innovatie op technologisch vlak.

De beste ingenieurs binnen KEF hebben middels creatief en ijverig onderzoek deze serie vormgegeven.

De nieuwe R-serie profiteert van veel van de technologieën, materialen en ontwikkelingen die zijn gecreëerd voor de Reference-serie.

KEF R series in het bruin
R6 Meta hifi luidsprekers

R6 Meta 

Hifi luidsprekers

KEF R2C series

R2 Meta

HiFi luidsprekers

KEF R8A luidsprekers

R8 Meta

HiFi luidsprekers

S3 Floorstand - KEF R Serie

S3 Floor Stand

KEF R Serie laat je de wereld om je heen even vergeten

Wanneer je de wereld even wilt vergeten en je, je simpelweg wilt verliezen in geluid, dan brengt de R-serie je daar naartoe.

Bij KEF duurt de zoektocht naar perfecte luidsprekers al meer dan 50 jaar.

Net als jij willen we niet alleen muziek horen; we willen het ervaren, erin doordringen en ons er deel van voelen.

Wil je het beste uit films halen met natuurlijk, consistent geluid dat noodzakelijk is voor een fenomenale surround sound experience?

Dan is de R-serie daar de perfecte oplossing voor.

design kef r serie

Prachtig design

Een mooie schone buitenkant is wat je ziet. Alle bevestigingen zijn verborgen. Vorm volgt functie. Aangedreven door akoestiek. Geleverd in twee slanke, glanzende afwerkingen. Of een klassiek houtfineer en de KEF-ton-sur-ton-stijl betekent dat de details qua kleur bij de afwerking passen.

microfibre grilles kef r serie

Microfibre grilles

Met of zonder roosters, de R serie is gemaakt om op zijn best te klinken. Het microvezel grilleontwerp heeft nauwelijks effect op de prestaties. Ze zetten de toon-op-toon benadering voort om overeen te komen met de verschillende kastafwerkingen. De randen zijn gepolijst voor een suède-achtig effect.

Uni-Q kef r serie

Uni-Q

We zijn aanbeland bij de 12e generatie in de evolutie van de Uni-Q driver van KEF. De kleuring drastisch verminderen door resonantie in de kleine openingen tussen de elementen van Uni-Q te snijden. Dat is wat de ingenieurs van KEF hebben bewerkstelligd. Zuiver en preciezer geluid is het resultaat met een sterke weergave.    

Shadow flare kef r serie

Shadow flare

Schadelijke hoogfrequente kabeldiffractie verminderen, dat is de innovatieve manier die Shadow Flare wordt genoemd. Een zorgvuldig geprofileerde overgang die het waveguide-effect van Uni-Q verlengt. De hoge tonen ontsnappen vanzelf, omdat het ‘schaduwgebied’ stopt bij het bereiken van de randen van de kast. Het resultaat: Sterk verbeterde fijne details.