Linn Akurate DSM

"
Aelive-Soesterberg-event
Linn AKurate DSM

Linn Akurate DSM; krachtige aanvuling op elk muzieksysteem!

De Linn Akurate DSM staat garant voor verbluffende kwaliteit.

Dankzij de Katalyst DAC-architectuur en de Space Optimisation-technologie kunt u met de Akurate DSM al uw muziek en films horen en ervaren, zoals u nog nooit heeft ervaren.

Deze krachtige netwerkspeler van Linn is tevens voorzien van vele digitale en analoge ingangen inclusief phono MM/MC  ingang en is in staat om, als het gaat om de akoestiek, overal rekening mee te houden.

Dit met als resultaat een optimale muziekweergave in elk van uw woonruimtes met iedere luidspreker.

 

Technische specificaties van de Linn Akurate DSM

 • Streamt tot 24 Bit / 192 Khz.
 • Ondersteunende formaten : FLAC,ALAC,AIFF,WAV,MP3,WMA,AAC,OGG, DSD 64, DSD128.
 • Ondersteuntde volgende streaming diensten Tidal , Qobuz en Spotify direct vanuit
    de Linn app.
 • Linn Space Optimisation.
 • 4 x HDMI in / 1 x HDMI uit.
 • 3 x optische digitale ingang / 1 x optische uitgang.
 • 3 x coaxiale digitale ingang / 1 x coaxiale uitgang.
 • 1 x XLR analoge ingang / 1 x XLR analoog uitgang.
 • 1 x RCA analoge ingang / 2 x RCA analoge uitgang.
 • 1 x Phono MM / MC ingang.
 • 1 x LAN ingang.
 • 4 x Exakt uitgangen ( tbv Linn Exakt luidsprekers ).

 

 

 

Linn Akurate DSM achterkant
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.