Linn audio

Linn Audio

Linn bouwt als een van de weinigen een complete range aan audio-apparatuur: van streamers tot luidsprekers en alles wat er tussen zit. Van alle audio-technieken hebben de heren (en dames) van Linn kaas gegeten of op z’n Schots gezegd: Whisky gedronken. En dit is een understatement, want de research en development afdeling van Linn is alom bekend om de uitvindingen van technieken die een natuurgetrouwe weergave bevorderen. Denk aan: Dynamik-, Exakt-, Space Optimisation-, Katalysttechnologie.

 

De kwaliteitsklassen van Linn

Linn-Systemen zijn onderverdeeld in drie kwaliteitsklassen: Linn Majik DSM (zeer goed), Linn Akurate (nog beter) en Linn Klimax (beter bestaat niet). In onze showroom staan alle klassen opgesteld, klaar om mee aan de slag te gaan. Voordat we meer vertellen over de klassen is het belangrijk voor u om te weten dat alle klassen over dezelfde functionaliteit beschikken. Dat wil zeggen met bijvoorbeeld een Majik DSM kunt u precies dezelfde dingen doen als met een Klimax Exakt DSM. Alleen de kwaliteit verschilt. Een buitenbeentje is de Linn Kiko, een compact maar compleet alles in één systeem met twee kleine luidsprekers. De Kiko is daarmee een klasse apart. En last but not least; er is natuurlijk, los van alle digitale high tech spullen, de ouwe gouwe Linn LP12 platenspeler. Dit is het eerste product dat Linn ooit bouwde en nog steeds een boegbeeld van accuratesse en innovatie vormt.

‘Linn Space Optimization’

Space Optimization maakt gebruik van geavanceerde akoestische modellering, om een ​​compleet beeld te krijgen van hoe de luidsprekers en de ruimte samenwerken.

Hierdoor kan Space Optimization het geluid dat wordt gehoord, beïnvloeden. Het identificeert nauwkeurig frequenties die kunstmatig vervormd worden door de omgeving, en vermindert hun energie.

Hierdoor kan het bepaalde tonen in de muziek onthullen die anders verborgen zouden blijven.

Alle Linn-systemen hebben Space Optimization ingebouwd en het is een gratis software-upgrade voor alle Linn DS-bezitters.

 

 

 

Linn productklassen:

Linn Klimax

Linn Kiko

Linn 5 Serie

LP12

 

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen