Linn Akurate Exakt

"

Linn Akubarik – heerlijk van muziek genieten

Wat duidelijk is, is niet altijd gemakkelijk uit te leggen.

Dat een Linn Akurate Akubarik luidspreker een mooie uitvinding is staat buiten kijf. Maar dat een Linn Akurate  Exakt Akubarik momenteel na de Linn Klimax de meest accurate weergave van muziek geeft, is voor velen een verrassing.

We leggen u graag uit waarom een Linn Exakt systeem zo natuurlijk klinkt. En waarom voorkomende aloude problemen met traditionele muziekweergave worden opgelost door de Linn Exakt techniek.

Een criticus zal commentaar plaatsen bij systemen die zelf aan het geluidsbeeld sleutelen. Immers je wilt echtheid en geen gemanipuleerd geluidsbeeld. Toch is ECHTHEID het resultaat wanneer het Exakt systeem zijn werk doet. Waarom? Omdat alle correcties in het signaal in het digitale domein worden aangepakt. Waardoor er geen verlies van signaal optreed, maar juist verbetering van de kwalitatieve weergave van alles van het systeem weergeeft. Ongeacht de omvang van de woonkamer. En dat is knap!

We zouden door alle lof voor de Linn-techniek bijna vergeten wat dit voor een bezitter van zo’n systeem kan betekenen, namelijk: heerlijk van muziek genieten.

Het Linn Akurate Exakt Akubarik-systeem staat standaard opgesteld in onze showroom.

Linn Akurate Exakt Akubarik audio systeem

Specificaties van de Linn Akurate Exakt Akubarik

Akubarik combineert een prachtige styling met geavanceerde elektronica en biedt een verbluffende helderheid en precisie die uw passie voor muziek opnieuw doen opleven.

De Akubarik-luidspreker van Linn zit in een elegant gebogen en ultralage resonantiebehuizing en wordt gevoed door elke Linn-muziekspeler in het netwerk.

Een aantal specificaties van de Linn Akurate Exakt Akubarik op een rij:

  • Ultra-lage resonantie
  • Exakt technologie ingebouwd
  • Systeem beschikt over maar liefst 10 Katalyst D/A converters
  • Verbindt via Exakt Link met elke Linn netwerk muziekspeler die geschikt is voor Exakt.
  • ‘Space Optimisation’
  • Bass systeem: Isobarik
  • Gewicht: 46.2kg

 

cabinet-van-de-linn-akurate-exakt-akubarik
Geintegreerde-Exakt-modules
Isobarik-Bass

Beste Aelive team,

Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur.

Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt.

Dank daarvoor!

Jan & Marina Kolk

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.