Linn Akurate Exakt

Linn Akurate Exakt Akubarik 

Wat duidelijk is, is niet altijd gemakkelijk uit te leggen.

Dat een Linn Akurate Akubarik luidspreker een mooie uitvinding is staat buiten kijf. Maar dat een Linn Akurate Exakt Akubarik momenteel de meest accurate weergave van muziek geeft, was voor velen een verassing. Afgelopen donderdag hebben we met een select gezelschap technisch en praktisch kennis gemaakt met de deze nieuwste lijn van Linn.

We hebben uitgelegd waarom een Linn Exakt systeem zo natuurlijk klinkt. En waarom voorkomende problemen als de niet ideale plek van luidsprekers in de woonkamer, de nadelen van passieve elektronische filters of magnitude vervorming door diversiteit in drivers, door het Linn Exakt systeem vakkundig worden opgelost!! Ja u leest het goed; aloude problemen met traditionele muziekweergave worden opgelost door de Linn Exakt techniek.

Een criticus zal commentaar plaatsen bij systemen die zelf aan het geluidsbeeld sleutelen. Immers je wilt echtheid en geen gemanipuleerd geluidsbeeld. Toch is ECHTHEID het resultaat wanneer het Exakt systeem zijn werk doet. Waarom? Omdat alle correcties in het signaal in het digitale domein worden aangepakt. Waardoor er geen verlies van signaal optreed, maar juist verbetering van de kwalitatieve weergave van alles van het systeem weergeeft. Ongeacht de omvang van de woonkamer. En dat is knap.

Aelivé bedankt de bezoekers voor hun positieve inbreng. Zowel het Linn Akurate Exakt systeem als de Akubarik luidsprekers zijn beiden standaard opgesteld in onze winkel.

Linn Akurate Exakt Akubarik audio systeem

Specificaties van de Linn Akurate Exakt Akubarik

Akubarik combineert een prachtige styling met geavanceerde elektronica en biedt een verbluffende helderheid en precisie die uw passie voor muziek opnieuw doen opleven.

De Akubarik-luidspreker zit in een elegant gebogen en ultralage resonantiebehuizing en wordt gevoed door één enkele digitale ingang van elke Exakt-geactiveerde Linn-muziekspeler in het netwerk.

Een aantal specificaties van de Linn Akurate Exakt Akubarik op een rij: 

  • Ultra-lage resonantie
  • Exakt technologie ingebouwd
  • Verbindt via Exakt Link met elke Linn netwerk muziekspeler die geschikt is voor Exakt.
  • ‘Space Optimisation’
  • Bass systeem: Isobarik
  • Gewicht: 46.2kg

 

 

cabinet-van-de-linn-akurate-exakt-akubarik
Geintegreerde-Exakt-modules
Isobarik-Bass

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen