Majik 140

Linn Majik 140 Gloss Cherry Close

Linn Majik 140; Instapmodel vloerstaanders die je dichter bij de muziek brengen

Een vloerstaander met de kracht om u te raken. Dat is nu precies waar high end audio het verschil maakt. High en audio zorgt ervoor dat de muziek u in opperbeste stemming brengt of tot tranen toe beweegt.

Het zijn dan wel onze instapmodel vloerstaanders, maar ze hebben decennia van toonaangevend luidsprekerontwerp achter zich, allemaal erop gericht om u dichter bij de muziek te brengen.

Weinig andere luidsprekers van dit niveau kunnen tippen aan de referenties van de Majik 140.

De vier driver-units op elke luidspreker leveren vermogen en precisie in de lage en middentonen, samen met een ongelooflijke helderheid en een soepele, gelijkmatige spreiding bij hoge frequenties.

Al deze technologie betekent dat waar u ook naar luistert, de Majik 140 serveert het met een moeiteloos enthousiasme.

 

Majik-DSM-140
Linn-Majik-140-Gloss-Cherry-Paar in een woonkamer
Majik DSM_140_TV in een woonkamer geplaatst

Majik 140 overheerst niet in uw woonkamer

De Majik 140 is een compacte vloerstaande luidspreker met een volledig bereik, die uw muziek tot leven brengt zonder te overheersen in uw woonkamer.

Hoge frequentieprecisie en brede spreiding worden geboden door de 2K Driver Array die in de Majik-serie wordt gebruikt.

De afzonderlijke bas- en middendrivers zorgen voor muzikale nauwkeurigheid bij lagere frequenties.

Majik 140 biedt binnen de Linn audio luidspreker series veel hogere prestatieniveaus door een reeks van upgrade-opties, van eenvoudige bi-wiring tot een volledig Aktiv configuratie binnen een Exakt-systeem.

Solide aluminium upgrade-standaarden zijn ook beschikbaar, voor meer stabiliteit en minder trillingen, zodat u kunt genieten van betere prestaties over het hele frequentiebereik.

Kies uit onze reeks Majik luidsprekers en zet uw eerste stap naar serieuze hifi.

 

Majik DSM_140_woonkamer bij een kastje met tv

Majik 140 is onder andere verkrijgbaar in verschillende kleuren

Majik 140 mat wit kleur

Majik 140 mat wit

Majik 140 eiken 3Q kleur

Majik 140 eiken 3Q

Majik 140 Rosenut 3Q kleur

Majik 140 rosenut 3Q

Majik 140 walnoot 3Q kleur

Majik 140 walnoot 3Q

Kenmerken van de Majik 140

Elke Linn-luidspreker is ontworpen en gebouwd met functies die een geluidskwaliteit van de hoogste standaard garanderen zonder afbreuk te doen aan de stijl en elegantie die u verwacht in uw woning.

2K-Array majik 140

2K driver-array

Door de afstand tussen de driver-units tot een minimum te beperken, wordt een geluidsbron met één punt gecreëerd, die samen met de akoestische ‘skoop’ een uitzonderlijk brede spreiding produceert voor een nauwkeurige en consistente weergave van hoge frequenties in de hele ruimte.

 

Match de kleur van de Majik 140 met uw favoriete kleur

Of het nu de kleur van uw favoriete shirt is of een tint van uw beste album, wij kunnen elke gewenste kleur matchen voor de perfecte gepersonaliseerde luidsprekerafwerking.

Bijpassende LP12-draaitafel-sokkel ook verkrijgbaar.

 

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen