Linn Majik LP12

"
Aelive-Soesterberg-event

Linn Majik LP12; Ontdek uw favoriete muziek op een nieuwe manier!

De legendarische Sondek LP12 in zijn meest betaalbare gedaante

Intern gemonteerde ruisarme voeding

Uw eerste stap naar high-fidelity vinyl weergave

Zet uw eerste stap naar high-fidelity vinyl weergave. Trek de deur achter u dicht. U zult niet meer terugkeren naar dat wat u gewend was. Ervaar de legendarische Sondek LP12 in zijn meest betaalbare gedaante – aangedreven door zorgvuldig samengestelde, door Linn ontworpen componenten.

Linn Majik LP12 high end audio

Linn Majik LP12 componenten

De Majik LP12 is de poort naar uw Linn-reis;

Hij opent de deur naar een wereld waarin uw vinyl klinkt als nooit tevoren, en naar een heel universum van upgrade-opties.

Koil - Linn audio component

Koil

Adikt - Linn audio component

Adikt

Krane - Linn audio component

Krane

Een tijdloos ontwerp, Majik LP12 verheft maar domineert nooit

Eigentijds en klassiek.

 

  • Sondek LP12 met Karousellager.
  • Majik aluminium sub-chassis.
  • Gelamineerd armboard.
  • Interne Majik LP12-voeding.
  • Solide basisplaat van aluminium.
  • Krane aluminium en roestvrij stalen toonarm met lage frictie & rotatie massa lagerontwerp.
  • Adikt bewegende magneet (MM) of Koil bewegende spoel (MC) cartridge
    45-toeren adapter.
Linn Majik LP12 high end audio in het blauw
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.