Linn Klimax 350

"
Linn Klimax 350 in de woonkamer

Klimax 350; De ultieme intelligente luidspreker

De Klimax 350 is de ultieme intelligente luidspreker, met het beste van Linn’s in-house technologieën ontworpen.

De Klimax 350 neemt een digitaal signaal als input en zorgt voor nul transmissieverlies vanaf de bron.

Vervolgens haalt onze Organik DAC de maximale hoeveelheid muzikale informatie uit dit digitale signaal, waardoor u het meest natuurlijke geluid ooit kan worden afgespeeld.

De Exakt-technologie zorgt ervoor dat alle muziekfrequenties op hetzelfde moment bij uw gehoor aankomen, precies zoals echte muziekinstrumenten worden ervaren.

Omdat u op alle volumeniveaus dezelfde ongelooflijke prestaties mag verwachten, levert de Dynamik-voeding van de Klimax 350, 3000 W met snelheid en precisie.

Hoewel elke ruimte zijn eigen effect heeft op uw muziek, maakt de Klimax 350 gebruik van de gepatenteerde Space Optimisation-technologie om de prestaties te optimaliseren op basis van de akoestische eigenschappen van uw ruimte en de gewenste plaatsing van de luidsprekers.

Het resultaat is de ultieme luisterervaring!

Klimax 350 achter aanzicht
Klimax 350 organik upgrade met de nieuwste DAC van Linn
Klimax 350 achter aanzicht incl. organik upgrade met nieuwste DAC van Linn

Uitmuntende techniek en vakmanschap van het hoogste niveau

De Klimax 350-luidsprekers, die met de grootste precisie zijn ontworpen en met de hand zijn afgewerkt door meester-vaklui, zijn uitgerust met een groot aantal innovatieve technologieën;

  • Van de brede spreiding van onze gepatenteerde 3K Driver Array
  • tot de fraai gevormde, ultralage resonantiebehuizingen
  • en het precieze Aktiv Servo-gestuurde bassysteem.

De Klimax 350 is verkrijgbaar in geïntegreerde en passieve modellen.

Hierdoor kunt u uw droomluidspreker specificeren met alle versterkers en elektronica ingebouwd, of uw eigen externe componenten kunt kiezen om het ultieme gescheiden systeem samen te stellen.

Linn audio luidsprekers zijn ontworpen om feilloos in uw leven in te passen.

Speel uw muziek af zoals u dat wilt en hoor het allemaal in de hoogste kwaliteit.

Kies uit complete muzieksystemen of bouw, customize en upgrade uw eigen systeem met ons assortiment HiFi Separates.

 

Klimax 350 van achter gefotografeerd bij Aelive in Soesterberg
Klimax 350 met de nieuwste DAC van Linn
Klimax 350 Organik DAC architecture
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.