Linn Series 3

Linn series 3 op een aanrecht in een open keuken

Linn Series 3

Een ontwerp dat perfect past bij uw levensstijl. De Linn Series 3 is een alles-in-één, draadloze luidspreker die uw muziek tot leven brengt met een ongelooflijk detail, waardoor u dichter bij de originele uitvoering komt dan ooit tevoren.

De Series 3 combineert tijdloze elegantie met precisietechniek en is niet alleen mooi om te zien: de vloeiende rondingen en natuurlijke materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun audio-eigenschappen.

Hierdoor is de Series 3 zowel een lust voor het oor als voor het oog.

Spotify, Apple Music, Amazon Music, uw eigen muziekcollectie… waar u muziek ook vandaan komt, de Series 3 laat u er weer helemaal verliefd op worden.

Dankzij de eenvoudige plug-and-play-installatie is er geen speciale installatie nodig.

Neem hem gewoon mee naar huis, sluit hem aan en luister naar uw favoriete nummers zoals u ze nog nooit eerder hebt gehoord.

Hij is ontworpen om naadloos overal in uw huis te worden neergezet en kamervullend geluid te leveren, waardoor het dagelijks leven wordt verrijkt met uitzonderlijke muzikale helderheid die zal verrassen en verrukken.

Het wordt allemaal duidelijk wanneer u het hoort.

Uw favoriete afspeellijsten via de Linn Series 3 speelt u af via:

Airplay, Roon, TuneIn &

Spotify_black

Spotify

Tidal logo

Tidal

Qobuz_logo

Qobuz

HDMI-logo

HDMI

Bluetooth-logo

Bluetooth

Wifi-Logo

Wifi

 

 

Met de Linn Series 3 geniet u van uw favoriete muziek op uw favoriete plekken in uw woning

Linn_Series 3_naast de tv
Linn_Series 3_in het goud
Linn_Series 3_keuken

Linn Series 3 zorgvuldig geselecteerd op hun akoestische eigenschappen en hun uiterlijk

De klassieke vorm en natuurlijke materialen, die elegantie uitstralen, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun akoestische eigenschappen en hun uiterlijk.

Dit zorgt ervoor dat de Series 3 van Linn zowel kan opvallen als in uw interieur kan opgaan.

Een aantrekkelijke glazen aanraakplaat geeft de status van de luidspreker aan door de zachte gloed van 100 individuele LED-lampjes.

Subtiele slimme knoppen, ontworpen om u zo min mogelijk af te leiden, bieden direct toegang tot uw favorieten, voor een gepersonaliseerde luisterervaring.

De Series 3 maakt direct verbinding en speelt uw favoriete muziek, van de streamingdiensten die u al gebruikt, rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat met 1 druk op de knop – of op uw stemcommando als het apparaat is aangesloten op een stemassistent.

Met Bluetooth en WiFi, Airplay en HDMI ARC voldoet de Series 3 aan de moderne verwachtingen op het gebied van connectiviteit.

 

 

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen