Linn Series 3

"
Linn series 3 op een aanrecht in een open keuken

Linn Series 3

Een ontwerp dat perfect past bij uw levensstijl. De Linn Series 3 is een alles-in-één, draadloze luidspreker die uw muziek tot leven brengt met een ongelooflijk detail, waardoor u dichter bij de originele uitvoering komt dan ooit tevoren.

De Series 3 combineert tijdloze elegantie met precisietechniek en is niet alleen mooi om te zien: de vloeiende rondingen en natuurlijke materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun audio-eigenschappen.

Hierdoor is de Series 3 zowel een lust voor het oor als voor het oog.

Spotify, Apple Music, Amazon Music, uw eigen muziekcollectie… waar u muziek ook vandaan komt, de Series 3 laat u er weer helemaal verliefd op worden.

Dankzij de eenvoudige plug-and-play-installatie is er geen speciale installatie nodig.

Neem hem gewoon mee naar huis, sluit hem aan en luister naar uw favoriete nummers zoals u ze nog nooit eerder hebt gehoord.

Hij is ontworpen om naadloos overal in uw huis te worden neergezet en kamervullend geluid te leveren, waardoor het dagelijks leven wordt verrijkt met uitzonderlijke muzikale helderheid die zal verrassen en verrukken.

Het wordt allemaal duidelijk wanneer u het hoort.

Uw favoriete afspeellijsten via de Linn Series 3 speelt u af via:

Airplay, Roon, TuneIn &

Spotify_black

Spotify

Tidal logo

Tidal

Qobuz_logo

Qobuz

HDMI-logo

HDMI

Bluetooth-logo

Bluetooth

Wifi-Logo

Wifi

 

 

Met de Linn Series 3 geniet u van uw favoriete muziek op uw favoriete plekken in uw woning

Linn_Series 3_naast de tv
Linn_Series 3_in het goud
Linn_Series 3_keuken

Linn Series 3 zorgvuldig geselecteerd op hun akoestische eigenschappen en hun uiterlijk

De klassieke vorm en natuurlijke materialen, die elegantie uitstralen, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun akoestische eigenschappen en hun uiterlijk.

Dit zorgt ervoor dat de Series 3 van Linn zowel kan opvallen als in uw interieur kan opgaan.

Een aantrekkelijke glazen aanraakplaat geeft de status van de luidspreker aan door de zachte gloed van 100 individuele LED-lampjes.

Subtiele slimme knoppen, ontworpen om u zo min mogelijk af te leiden, bieden direct toegang tot uw favorieten, voor een gepersonaliseerde luisterervaring.

De Series 3 maakt direct verbinding en speelt uw favoriete muziek, van de streamingdiensten die u al gebruikt, rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat met 1 druk op de knop – of op uw stemcommando als het apparaat is aangesloten op een stemassistent.

Met Bluetooth en WiFi, Airplay en HDMI ARC voldoet de Series 3 aan de moderne verwachtingen op het gebied van connectiviteit.

 

 

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.