MRX 540 van voren en van achteren

MRX 540 serie – Anthem Audio

De MRX 540, 740 en 1140 zijn een geweldige manier om premium audio naar elke thuisbioscoop of mediaruimte te brengen.

Naadloze integratie van uw smart-tv of projector met 7 HDMI-ingangen en 2 uitgangen, plus eARC.

Ultra HD-signalen worden ongewijzigd doorgegeven tot 18,2 Gbps met ondersteuning voor Dolby Vision, HDR en Hybrid Log Gamma.

De Anthem MRX 540 heeft externe besturings- en IP-besturingsmogelijkheden voor eenvoudige aanpassing en compatibiliteit met integratieoplossingen van derden. Het biedt IP-besturingsmogelijkheden voor de belangrijkste besturingsapparaten van derden.

Externe besturings- en IP-besturingsmogelijkheden

De Anthem MRX 540 heeft externe besturings- en IP-besturingsmogelijkheden voor eenvoudige aanpassing en compatibiliteit met integratieoplossingen van derden.

Anthem audio design

Bij Anthem audio hebben ze een eenvoudig doel:

Het ontwerpen, engineeren en produceren van audio/video-producten die topprestaties leveren en gebruiksgemak bieden tegen een redelijke prijs.

Ze doen dit door duizenden uren te besteden aan het selecteren en testen van componenten, het zorgvuldig ontwerpen van hun eigen circuit topologieën, en deze te ondersteunen met robuuste voedingen die een maximale kwaliteit en betrouwbaarheid op lange termijn garanderen.

Dit bereiken ze met hun team in het Paradigm/Anthem Research Center en hun gecombineerde ervaring van tientallen jaren.

mrx-540 anthem av audio
MRX series Anthem gebruikersinterface

MRX  series hebben een Anthem-webgebruikersinterface ingebouwd

De Anthem-webgebruikersinterface is nu ingebouwd in alle MRX-receivers en AVM-processors. Met behulp van een telefoon, tablet of laptop, kunt u als eigenaar gemakkelijk toegang krijgen tot elke functie of instelling en direct wijzigingen aanbrengen.

  • De hoofd- of tweede zone in- en uitschakelen
  • Het volume regelen
  • De audiomodi wijzigen
  • Of de kanaalafstelling afstellen voor een perfecte surround sound-ervaring.
  • De Web UI kan ook worden gebruikt om luidsprekervertragingen en -niveaus te kalibreren en netwerkinstellingen/regelopties te configureren.

Bronapparaten kunnen worden hernoemd, wat de installatie vereenvoudigt doordat ongebruikte ingangen kunnen worden verwijderd.

Wij kunnen als installateur bestanden importeren en exporteren om beheer op afstand eenvoudig en gemakkelijk te maken.