MRX 540 AV receiver

"
MRX 540 van voren en van achteren

MRX 540 serie – Anthem Audio

De MRX 540, 740 en 1140 zijn een geweldige manier om premium audio naar elke thuisbioscoop of mediaruimte te brengen.

Naadloze integratie van uw smart-tv of projector met 7 HDMI-ingangen en 2 uitgangen, plus eARC.

Ultra HD-signalen worden ongewijzigd doorgegeven tot 18,2 Gbps met ondersteuning voor Dolby Vision, HDR en Hybrid Log Gamma.

De Anthem MRX 540 heeft externe besturings- en IP-besturingsmogelijkheden voor eenvoudige aanpassing en compatibiliteit met integratieoplossingen van derden. Het biedt IP-besturingsmogelijkheden voor de belangrijkste besturingsapparaten van derden.

Externe besturings- en IP-besturingsmogelijkheden

De Anthem MRX 540 heeft externe besturings- en IP-besturingsmogelijkheden voor eenvoudige aanpassing en compatibiliteit met integratieoplossingen van derden.

Anthem audio design

Bij Anthem audio hebben ze een eenvoudig doel:

Het ontwerpen, engineeren en produceren van audio/video-producten die topprestaties leveren en gebruiksgemak bieden tegen een redelijke prijs.

Ze doen dit door duizenden uren te besteden aan het selecteren en testen van componenten, het zorgvuldig ontwerpen van hun eigen circuit topologieën, en deze te ondersteunen met robuuste voedingen die een maximale kwaliteit en betrouwbaarheid op lange termijn garanderen.

Dit bereiken ze met hun team in het Paradigm/Anthem Research Center en hun gecombineerde ervaring van tientallen jaren.

mrx-540 anthem av audio
MRX series Anthem gebruikersinterface

MRX  series hebben een Anthem-webgebruikersinterface ingebouwd

De Anthem-webgebruikersinterface is nu ingebouwd in alle MRX-receivers en AVM-processors. Met behulp van een telefoon, tablet of laptop, kunt u als eigenaar gemakkelijk toegang krijgen tot elke functie of instelling en direct wijzigingen aanbrengen.

  • De hoofd- of tweede zone in- en uitschakelen
  • Het volume regelen
  • De audiomodi wijzigen
  • Of de kanaalafstelling afstellen voor een perfecte surround sound-ervaring.
  • De Web UI kan ook worden gebruikt om luidsprekervertragingen en -niveaus te kalibreren en netwerkinstellingen/regelopties te configureren.

Bronapparaten kunnen worden hernoemd, wat de installatie vereenvoudigt doordat ongebruikte ingangen kunnen worden verwijderd.

Wij kunnen als installateur bestanden importeren en exporteren om beheer op afstand eenvoudig en gemakkelijk te maken.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.