Anthem audio

 

 

Anthem in eigen huis ontwikkeld inregel en correctiesysteem

Daarbovenop  maakt ANTHEM gebruik van een in eigen huis ontwikkeld inregel- en correctiesysteem om het luidsprekersysteem goed in te regelen en de tekortkoming van de luisterruimte te compenseren. De kwaliteit van dit correctiesysteem is door de toegepaste software en de meegeleverde hardware (gekalibreerde meetmicrofoon/metalen statief) beduidend beter dan wat de concurrentie te bieden heeft.

 

Verander je luisterplek in een LIVE concertruime

De tweede generatie MRX modellen zijn nu bij ons te beluisteren. En er zijn behoorlijk wat nieuwe features; zo hebben zowel de MRX 710, MRX510 en MRX310 receivers ARC 1M. Dit is een verbeterde versie van Anthems ingenieuze room correction. Zo kunt u ook in moeilijke ruimtes waar de akoestiek flink te wensen overlaat, toch een mooie geluidsprestatie realiseren. Wij vertellen u er alles over.

 Daarnaast zijn er de minder in het oog springende eigenschappen van o.a. 4k Upscaling, HDMI audio return channel, bediening via een app, ontzettend handige onscreen display noem maar op…

U begrijpt: wij zijn enthousiast en wij maken u ook graag deelgenoot van ons enthousiasme. Goede home cinema-apparatuur koop je bij de specialist. Alle series zijn te beluisteren bij ons in de showroom. Wij helpen u graag verder.

 

Anthem 710 Aelive

Anthem 710 en KEF R

Samen met de KEF R-serie stel je een werkelijk verbluffende home cinema samen. Anthem en KEF vormen een geweldig koppel; zojuist getest en de Anthem stuurt de KEF speakers naar een sublieme performance. Hoewel Anthem uit Noord-amerika komt en KEF uit Engeland, hebben de twee bedrijven niet perse met elkaar afgestemd. Toch vormen Anthem en KEF een hechte eenheid. Zo hebben we proefondervindelijk een mooie ontdekking gedaan.

Anthem 310

Het is eerst even opletten met de juiste basisinstellingen, maar daar zijn we goed in. Als we klaar zijn, gaan we natuurlijk flink testen. En wat blijkt: de Anthem 310 (de lichtste uit het rijtje) speelt heerlijk in combinatie met de KEF R500. (KEF700 gaat nog beter, maar die is wel wat forser en dat zou bij de partner wellicht voor wat tegenzin kunnen zorgen). Verder de KEF R400b sub doet een flinke duit in het zakje. Dat wil zeggen niet overdreven maar heel gecontroleerd. Hierdoor ontstaat een geluidsbeeld dat heel goed in balans is. Het afspelen van zowel muziek als films kan door elkaar gedaan worden, zonder telkens weer aan de instellingen te hoeven zitten.

Een aanrader voor een ieder die een serieuze hi-fi opstelling wil, zonder financieel uit de bocht te schieten.

Anthem 510 en Anthem 710

Dan rijst natuurlijk de vraag: als de Anthem 31o al zo goed is, wat doet een Anthem 510 of een Anthem 710 dan wel niet? Snel even de kabels omsteken en…….. Ja hoor. We herkennen meteen de sound maar dan nog veel rustiger. Zeker met de Anthem 710 is het alsof je met een Rolls Roys rustig 50 rijdt. Zelfs films hoeven helemaal niet hard te staan om het gevoel te krijgen “in” de film te zitten. In alle rust wordt je meegenomen in een muzikale verrassing. Nogmaals: Anthem en KEF vormen een prima koppel.

 

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen