Anthem AV ‘Room Correction’

Anthem maakt gebruik van een in eigen huis ontwikkeld inregel- en correctiesysteem (‘room correction’), om het luidsprekersysteem goed in te regelen en de tekortkoming van de luisterruimte te compenseren.

De kwaliteit van dit correctiesysteem is door de toegepaste software en de meegeleverde hardware (gekalibreerde meetmicrofoon/metalen statief) beduidend beter dan wat de concurrentie te bieden heeft.

 

Verander je luisterplek in een LIVE concertruimte

De winnende formule is bekend.

Anthem keert terug met een nieuwe generatie van haar bestverkochte series. Anthem introduceert namelijk de gloednieuwe MRX 540, 740 en 1140 A/V-receivers; AVM 70 en 90 A/V Processors; en MCA 225, 325 en 525 eindversterkers.

Dit alles om tegemoet te komen aan de behoeften van een moderne aanpak van entertainment.

De veelheid aan oplossingen maakt dat iedereen het meest geschikte apparaat voor zichzelf vindt, en het karakteristieke ontwerp maakt het makkelijker om de perfecte set te componeren.

Zorg ervoor dat uw audio in elke kamer van uw huis perfect in balans is met een receiver van Anthem.

Een Anthem-receiver meet het geluid in elke kamer om ervoor te zorgen dat het perfect in balans is en perfect wordt weergegeven.

Home cinema in optima forma.

 

 

 

anthem av audio home theater

Anthem MRX Series

4e generatie MRX High-End meerkanaals A/V-receivers met Anthem-room correction.

De meest economische ‘één-component’ route naar home theater waarbij zowel de A/V processor als de versterking in één unit op te nemen zijn.

Selecteert de bron, decodeert het meerkanaals cinema surround-sound formaat, regelt het volume, voert de kamerregeling uit, beheert de bassignalen wanneer een subwoofer wordt gebruikt, en stuurt de video-inhoud naar het weergaveapparaat.

Kan worden bediend met typische aangepaste bedieningselementen voor woning integratie.

Secundaire zone mogelijkheden en bediening van andere apparaten via trigger en/of HDMI CEC.

 

 

 

mrx-540 anthem av audio

MRX 540

mrx-740 anthem av audio

MRX 740

mrx-1140 anthem av audio

MRX 1140

Anthem AVM Series

De Audio Video Master … een krachtpatser. De meest betaalbare high-end multizone controllers op de markt brengt de volledige A/V-experience in uw handen!

Anthem AVM 70

Anthem AVM 70

5.2 A/V-voorversterker/processor met Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. Inclusief ARC (Anthem Room Correction). HDMI v2.1 8K, op te waarderen.

Anthem AVM 90

Anthem AVM 90

15,4 A/V-voorversterker/processor met Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. Inclusief ARC (Anthem Room Correction). HDMI v2.1 8K, op te waarderen.

Anthem MDX Series

De nieuwe Anthem MDX-serie is het eerste distributiesysteem met een volledig gevoede, onafhankelijke zoneversterking met subwooferaansluitingen en ARC® Genesis-ruimtecorrectie voor elke zone.

MDX-versterkers zijn uitgerust met de allernieuwste Anthem-versterkertechnologie, zodat u kunt rekenen op een soepel, efficiënt, consistent hoog vermogen en betrouwbaarheid. De MDX-serie is ontworpen om uw volgende custom audio-installatie te vereenvoudigen en imponeert met extreme prestaties in elke opstelling.

mdx-8-anthem mdx series

MDX 8 

mdx-16-anthem

MDX 16

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies