Anthem audio

"
Aelive-Soesterberg-event

Anthem AV ‘Room Correction’

Anthem maakt gebruik van een in eigen huis ontwikkeld inregel- en correctiesysteem (‘room correction’), om het luidsprekersysteem goed in te regelen en de tekortkoming van de luisterruimte te compenseren.

De kwaliteit van dit correctiesysteem is door de toegepaste software en de meegeleverde hardware (gekalibreerde meetmicrofoon/metalen statief) beduidend beter dan wat de concurrentie te bieden heeft.

 

Verander je luisterplek in een LIVE concertruimte

De winnende formule is bekend.

Anthem keert terug met een nieuwe generatie van haar bestverkochte series. Anthem introduceert namelijk de gloednieuwe MRX 540, 740 en 1140 A/V-receivers; AVM 70 en 90 A/V Processors; en MCA 225, 325 en 525 eindversterkers.

Dit alles om tegemoet te komen aan de behoeften van een moderne aanpak van entertainment.

De veelheid aan oplossingen maakt dat iedereen het meest geschikte apparaat voor zichzelf vindt, en het karakteristieke ontwerp maakt het makkelijker om de perfecte set te componeren.

Zorg ervoor dat uw audio in elke kamer van uw huis perfect in balans is met een receiver van Anthem.

Een Anthem-receiver meet het geluid in elke kamer om ervoor te zorgen dat het perfect in balans is en perfect wordt weergegeven.

Home cinema in optima forma.

 

 

 

anthem av audio home theater

Anthem MRX Series

4e generatie MRX High-End meerkanaals A/V-receivers met Anthem-room correction.

De meest economische ‘één-component’ route naar home theater waarbij zowel de A/V processor als de versterking in één unit op te nemen zijn.

Selecteert de bron, decodeert het meerkanaals cinema surround-sound formaat, regelt het volume, voert de kamerregeling uit, beheert de bassignalen wanneer een subwoofer wordt gebruikt, en stuurt de video-inhoud naar het weergaveapparaat.

Kan worden bediend met typische aangepaste bedieningselementen voor woning integratie.

Secundaire zone mogelijkheden en bediening van andere apparaten via trigger en/of HDMI CEC.

 

 

 

mrx-540 anthem av audio

MRX 540

mrx-740 anthem av audio

MRX 740

mrx-1140 anthem av audio

MRX 1140

Anthem AVM Series

De Audio Video Master … een krachtpatser. De meest betaalbare high-end multizone controllers op de markt brengt de volledige A/V-experience in uw handen!

Anthem AVM 70

Anthem AVM 70

5.2 A/V-voorversterker/processor met Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. Inclusief ARC (Anthem Room Correction). HDMI v2.1 8K, op te waarderen.

Anthem AVM 90

Anthem AVM 90

15,4 A/V-voorversterker/processor met Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. Inclusief ARC (Anthem Room Correction). HDMI v2.1 8K, op te waarderen.

Anthem MDX Series

De nieuwe Anthem MDX-serie is het eerste distributiesysteem met een volledig gevoede, onafhankelijke zoneversterking met subwooferaansluitingen en ARC® Genesis-ruimtecorrectie voor elke zone.

MDX-versterkers zijn uitgerust met de allernieuwste Anthem-versterkertechnologie, zodat u kunt rekenen op een soepel, efficiënt, consistent hoog vermogen en betrouwbaarheid. De MDX-serie is ontworpen om uw volgende custom audio-installatie te vereenvoudigen en imponeert met extreme prestaties in elke opstelling.

mdx-8-anthem mdx series

MDX 8 

mdx-16-anthem

MDX 16

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.