Naim Mu-so 2nd generation

"
Aelive-Soesterberg-event
Naim Mu-so 2nd Generation in een woonkamer

Naim Mu-so 2nd generation niet zomaar een opvolger van de meervoudig bekroonde Mu-so serie

Uniek single-box systeem

Past perfect in elk modern interieur

Het resultaat van onze jarenlange toewijding aan het produceren van hoogwaardige audio-ervaringen

Een ware verbetering in prestaties, functionaliteit en gebruiksgemak

Deze nieuwe generatie is ontstaan uit de passie voor muziek, die ze bij Naim audio hebben gecombineerd met de nieuwste streamingtechnologie en hoogwaardige ontwerpkwaliteit. Hierdoor hebben ze een uniek single-box systeem gecreëerd, dat in staat is om de perfecte luisterervaring te bieden.

Overige draadloze speakers uit de Mu-so 2nd generation serie

Mu-so wood edition

Naim Mu-so Wood edition

Naim muso QB 2nd generation luidspreker

Mu-so QB 2nd generation

Mu-so 2nd generation speaker grill accessoires

Stel je voor, je hebt net een nieuwe hifi speaker gekocht en je kijkt er reikhalzend naar uit om hem uit te proberen. Maar wanneer je de verpakking opent, valt je oog meteen op het rooster van de speaker. Het is zwart en saai, en past helemaal niet bij jouw stijlvolle interieur.

Gelukkig heb je niets te vrezen met de Mu-so 2nd Generation. Dit beest van een speaker heeft een nieuw trucje in petto: het rooster kan worden vervangen door een van de drie nieuwe kleuropties:

  • Olive.
  • Terracotta.
  • en Peacock.

die perfect bij jouw persoonlijke smaak en inrichting passen.

Met de nieuwe kleurenopties kun je jouw speaker in een oogwenk omtoveren van een saaie zwarte doos naar een opvallend designstuk.

Dus waar wacht je nog op?

Kies je favoriete kleur en geniet van een speaker die niet alleen fantastisch klinkt, maar er ook nog eens geweldig uitziet.

Mu-so 2nd generation speaker grill accessoires
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.