Piega Coax 811

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Coax 811

Piega Coax 811; Het nieuwe vlaggenschip van de coax serie!

124 cm hoog

Coaxiale ribbon zorgt voor briljante en gedetailleerde hoge tonen

Zijdezachte, heldere middentonen

Kamer vullend geluidsbeeld

124 cm hoog. Het nieuwe vlaggenschip van de Coax Gen2 serie, de Coax 811, meer volume en het zou de eerste keuze moeten zijn voor grotere woonkamers.

De coaxiale ribbon zorgt voor briljante en gedetailleerde hoge tonen en zijdezachte, heldere middentonen voor een kamervullend geluidsbeeld.

Piega Coax Series

Piega Coax 711 LTD

Piega Coax 711 LTD

Piega Coax 511 LTD

Piega Coax 511 LTD

Piega Coax 311 LTD

Piega Coax 311 LTD

Piega Coax 811 kenmerken

Met de krachtige UHQD woofers als spelpartners ontplooit de nieuwe C212+ coax-driver zijn volledige potentieel en laat hij elk type muziek horen, van pop tot jazz tot grootse orkesten, met een geweldige dynamiek, een ongelooflijke ruimtelijkheid en een fantastische resolutie.

De “Tension Improve Module 2” (TIM2) zet de kast onder gecontroleerde spanning om kastresonanties effectief te kalmeren.

De elegant gevormde luidsprekerkast, ontworpen door Stephan Hürlemann, is een visueel hoogtepunt in elke ruimte.

Vier 220 mm woofers, waarvan er twee actief worden aangestuurd door de aangesloten versterker en twee passieve radiatoren, zorgen voor dynamische en sonore bassen.

De buitengewone behuizing van naadloos geëxtrudeerd aluminium zet nieuwe maatstaven onder ’s werelds hoogst aangeschreven luidsprekers in termen van dimensie en kwaliteit.

Piega Coax 811 in het zwart
Piega Coax 811 luidspreker

Coax 811 specificaties

  • Design: 3-weg systeem vloermodel luidspreker.
  • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 250 watt.
  • Gevoeligheid: 92 db/W/m.
  • Impedantie: 4 ohm.
  • Frequentierespons: 22 Hz – 50 kHz.
  • Uitrusting: 2 × 220 mm UHQD woofers / 2 × 220 mm UHQD passieve radiatoren / 1 × C212+ coaxiale ribbon.
  • Kabinet: Geëxtrudeerd aluminium met Tension Improve Module 2 (TIM2).
  • Afmetingen (H x B x D): 124 × 29 × 42 cm.
  • Gewicht: 63kg.
  • Kleur varianten: Aluminium behuizing geborsteld, zilver / luidsprekergrille doek zilver. Aluminium behuizing geborsteld, zwart geanodiseerd / luidsprekerrooster doek zwart. Aluminium behuizing, wit gelakt / luidsprekerrooster doek wit. 
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.