Piega Coax 611

"
Aelive-Soesterberg-event

Piega Coax 611; Slanke vloerstaande luidspreker voor een onvergelijkbare muziekbeleving 

De slanke vloerstaande luidspreker Coax 611 uit deze serie past harmonieus in kleinere woonruimten en overtuigt met een loepzuiver geluidsbeeld voor een onvergelijkbare muziekbeleving.

COAXIALE RIBBON C112+

Samen met twee woofers ontvouwt de nieuwe C212+ coax-driver zijn volledige dynamiek en inspireert hij met zijn even natuurlijke als levendige klankdiversiteit.

TIM2

De “Tension Improve Module 2” (TIM2) zet de kast onder gecontroleerde spanning om kastresonanties effectief te kalmeren.

Tijdloos design

De elegant gevormde luidsprekerkast, ontworpen door Stephan Hürlemann, is een visueel hoogtepunt in elke kamer.

Aelivé heeft de Piega Coax 611 opgenomen in de showroom

Kortom echt een aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Piega fijnproeverij.

Unieke midrange voor nog fijnere midrange

Door het punt van de tweeter en de midrange driver symmetrisch op één niveau te plaatsen, zet PIEGA Switzerland opnieuw een nieuwe standaard.

Deze wereldwijd unieke architectuur creëert een puntbron waarbij de positie van de geluidsweergave onveranderd blijft over een breder frequentiebereik, wat resulteert in een fenomenale tijdaliniëring en impulsrespons voor een ongelooflijke geluidsweergave.

 

Dynamische bass

De woofers zijn vervaardigd door de gerenommeerde chassisfabrikant SEAS op basis van PIEGA’s specificaties om krachtige en punchy bassen van de hoogste klasse te produceren.

 

Piega Coax 611 in het zilver

Specificaties van de Piega Coax 611

 • Design: 3-weg systeem vloermodel luidspreker.
 • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 250 watt.
 • Gevoeligheid: 90 db/W/m
 • Impedantie: 4 ohm.
 • Frequentieresponse: 32 Hz – 50 kHz.
 • Uitrusting:
  – 2 × 160 mm UHQD woofers
  – 3 × 160 mm UHQD passieve radiatoren
  – 1 × C112+ coaxiale ribbon
 • Cabinet: Geëxtrudeerd aluminium met Tension Improve Module 2 (TIM2)
 • Afmetingen (H x B x D): 117 × 21 × 31 cm.
 • Gewicht: 45kg.
 • Kleurvarianten:
  – Aluminium behuizing geborsteld, zilver / luidsprekerrooster doek zilver.
  – Aluminium behuizing geborsteld, zwart geanodiseerd / luidsprekerrooster doek zwart.
  – Aluminium behuizing, wit gelakt / luidsprekerrooster doek wit.

Kom de Piega Coax 611 ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Piega Coax 611 komt. Naast de 611 hebben we ook de Coax 411 staan of de Piega Premium lijn en de Piega Ace series.

Het allerbeste wat Piega Switzerland te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Baarn om deze luidsprekers uit deze exclusieve serie te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.