Piega premium 701

"
Aelive-Soesterberg-event

Piega Premium 701

De Premium 701 gebruikt de nieuwe LDR 3056 ribbon tweeter voor het eerst. Zijn dunne membraan heeft een nieuw ontwikkelde ophanging en wordt perfect geregeld door massavrije demping.

Dankzij het geoptimaliseerde magneetsysteem en een nieuwe folie-layout, biedt de tweeter een hoger rendement, grotere bandbreedte en lineariteit.

Het ontwerp van onze Premium serie is van de hand van de Zwitserse ontwerper Stephan Hürlemann.

De kasten van de Piega Switzerland Premium Serie zijn ellipsvormig, waardoor de luidsprekers er uiterst elegant en smal uitzien.

 

Piega premium 701 lifestyle
Piega premium 701 in een woonkamer

Technische specificaties van de Piega Premium 701

  • Aanbevolen versterker vermogen: 20 – 200 watt.
  • Gevoeligheid: 91 db/W/m.
  • Impedantie: 4 ohm.
  • Frequentiebereik: 34 Hz – 50 kHz.
  • Afmetingen: H 106 cm x B 18 cm x D 23 cm.
  • Gewicht: 28 kg.
  • Ontwerp: 2 1/2-weg systeem kolomluidspreker.
  • Uitrusting: 2 x 140 mm MDS, 1 x LDR 3056 ribbon.
  • Multi-aansluitingen.
  • Versies: Zilver geanodiseerd aluminium, zilveren stoffen bekleding. Zwart geanodiseerd aluminium, zwarte stoffen bekleding. Wit gelakt aluminium, stoffen bekleding in zilver.

Overige speakers binnen de Piega Premium serie

Piega Premium 501

Piega Premium 501

De extreem smalle Premium 501 is slechts 16cm breed en 1 meter hoog. Daarmee is de Premium 501 perfect geschikt voor kleine tot medium grote ruimtes.

Premium-301-zilver

Piega Premium 301

Op de planken van uw boekenkast.  Op een dressoir, of op een standaard. De Piega Premium 301 is een illustere en elegante geluidstransducer voor kleine tot medium grote ruimtes.

Piega Premium center small

Piega Premium Center Small

Deze compacte middenluidspreker zorgt voor een briljante spraakweergave in uw eigen home cinema.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.