Piega Sub Medium

"
Aelive-Soesterberg-event
piega-sub-medium-subwoofer_detail

Piega Sub Medium ideale aanvulling op de Wireless serie

Of het nu voor uw home-cinema of stereo-installatie is – de Piega Sub Medium maakt indruk met een punchy en diepe bas voor bijvoorbeeld de spannende momenten in een achtervolgingsscene en bij uitbarstingen van emoties.

Plug & Play.

Aluminium behuizing.

Lineaire basweergave.

Uitmuntend vakmanschap.

De Piega Sub Medium is een ideale aanvulling op de Piega Ace Wireless luidspreker serie.

Het compacte, afgeronde aluminium profiel met slechts 230 mm diameter en de gesloten kastconstructie zorgen voor een ongelooflijk nauwkeurige basweergave. De twee 8-inch drivers zijn perfect afgestemd op het volume van de kast.

Piega Subwoofers

Piega Sub Medium kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd 

De Piega sub medium kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd of worden aangesloten op elk WiSA-compatibel apparaat (zender).

Natuurlijk kan de Sub Medium ook via een kabel worden aangesloten op elk klassiek passief systeem en zo worden gecombineerd met alle PIEGA luidsprekers.

Het compacte, afgeronde aluminium profiel met slechts 230 mm diameter en de gesloten kastconstructie zorgen voor een ongelooflijk nauwkeurige basweergave. Het moderne design en de high-end afwerking zijn ook een visueel hoogtepunt in elke woonomgeving. 

De Sub Medium maakt gebruik van dezelfde digitale filters en algoritmen als de Ace Wireless-serie, waardoor een lineaire basweergave over het hele bereik mogelijk is. Hij past zich ook aan het geselecteerde volume aan (dynamische luidheidscorrectie) en zorgt zo altijd voor een dreunende bas.

Piega Sub Medium in het zwart
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.