piega-sub-medium-subwoofer_detail

Piega Sub Medium ideale aanvulling op de Wireless serie

Of het nu voor uw home-cinema of stereo-installatie is – de Piega Sub Medium maakt indruk met een punchy en diepe bas voor bijvoorbeeld de spannende momenten in een achtervolgingsscene en bij uitbarstingen van emoties.

Plug & Play.

Aluminium behuizing.

Lineaire basweergave.

Uitmuntend vakmanschap.

De Piega Sub Medium is een ideale aanvulling op de Piega Ace Wireless luidspreker serie.

Het compacte, afgeronde aluminium profiel met slechts 230 mm diameter en de gesloten kastconstructie zorgen voor een ongelooflijk nauwkeurige basweergave. De twee 8-inch drivers zijn perfect afgestemd op het volume van de kast.

Piega Subwoofers

Piega Sub Medium kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd 

De Piega sub medium kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd of worden aangesloten op elk WiSA-compatibel apparaat (zender).

Natuurlijk kan de Sub Medium ook via een kabel worden aangesloten op elk klassiek passief systeem en zo worden gecombineerd met alle PIEGA luidsprekers.

Het compacte, afgeronde aluminium profiel met slechts 230 mm diameter en de gesloten kastconstructie zorgen voor een ongelooflijk nauwkeurige basweergave. Het moderne design en de high-end afwerking zijn ook een visueel hoogtepunt in elke woonomgeving. 

De Sub Medium maakt gebruik van dezelfde digitale filters en algoritmen als de Ace Wireless-serie, waardoor een lineaire basweergave over het hele bereik mogelijk is. Hij past zich ook aan het geselecteerde volume aan (dynamische luidheidscorrectie) en zorgt zo altijd voor een dreunende bas.

Piega Sub Medium in het zwart