Bluesound Pulse Soundbar+

Filmliefhebbers opgelet!  Als je volledig wilt worden worden meegesleept in de actiescenes van jouw favoriete film, maar het geluid nu nog te wensen over laat, dan is de Bluesound Pulse Soundbar+ een absolute aanrader. De ultieme soundbar die het schreeuwende, rauwe geluid van ronkende Formule 1 motoren nog dichterbij brengen, jouw woonkamer in. 

Het ultieme gevoel dat je, je midden in de actie bevindt

De Pulse Soundbar+ is ontworpen om naadloos aante sluiten op jouw bestaande opstelling en om de Dolby Atmos-geluidservaring te verbeteren met een precisie die je het ultieme gevoel geeft dat je, midden in de actie bevindt. 

Tilt jouw thuisbioscoop naar nieuwe dimensies

Deze soundbar tilt jouw thuisbioscoop naar een nieuwe dimensie en maakt het mogelijk om volledig op te gaan in een Dolby Atmos-geluidslandschap voor een verbeterde audio-ervaring.

Stream populaire muziekdiensten

Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook populaire muziekdiensten streamen, verbinding maken met en bladeren door jouw persoonlijke muziekbibliotheek of luisteren naar favorieten vanaf elke telefoon of elk apparaat met aptX™ HD Bluetooth.

Aelivé heeft de Bluesound Pulse Soundbar+ opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Pulse Soundbar+

  • Ontworpen met acht klasse D-luidsprekers met eigen voeding die 120 Watt krachtig, bewegend geluid produceren incl. diepe bas en rijke details.
  • Luidsprekerarray speciaal afgestemd voor midden-en hoge frequenties.
  • Dezelfde emotie die 8K video biedt. Voel elk moment en laat je meeslepen tijdens het (af)spelen van jouw favoriete muziek, films en games. 
  • Uitgerust met een geheel nieuwe quad-core processor. Op die manier wordt audio op ultrasnelle snelheden in de hoogste kwaliteit geleverd.
  • Brengt BluOS en zijn zeer efficiënte ARM-gebaseerde platform naar een geheel nieuw niveau.
  • Instelbare EQ-instellingen in de BluOS app.
  • Werkt feilloos in combinatie met Amazon Alexa en Siri. Bedien je muziek handsfree en speel je muziek af met eenvoudige spraakopdrachten. 
Bluesound Pulse Soundbar + in woonkamer

Overige informatie Pulse Soundbar+

Als kers op de taart kun je de Pulse Soundbar+ aansluiten met HDMI ARC/eARC voor een eenvoudige één-kabel-verbinding waarmee je het geluid gemakkelijker dan ooit kunt regelen.

Programmeer de Pulse Soundbar+ om te werken met elke IR-afstandsbediening om jouw TV en audio te bedienen met één apparaat. Het werkt ook met de RC1-afstandsbediening. 

Creëer een draadloze thuisbioscoop met meeslepend surround-geluid door de Pulse Sub+ en een paar Pulse Flex achterkanaals aan te sluiten op de Pulse Soundbar+.

Kom de Pulse Soundbar + ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Pulse Soundbar+ komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende soundbar te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive