Pulse Soundbar+

"
Aelive-Soesterberg-event

Bluesound Pulse Soundbar+

Filmliefhebbers opgelet!  Als je volledig wilt worden worden meegesleept in de actiescenes van jouw favoriete film, maar het geluid nu nog te wensen over laat, dan is de Bluesound Pulse Soundbar+ een absolute aanrader. De ultieme soundbar die het schreeuwende, rauwe geluid van ronkende Formule 1 motoren nog dichterbij brengen, jouw woonkamer in. 

Het ultieme gevoel dat je, je midden in de actie bevindt

De Pulse Soundbar+ is ontworpen om naadloos aante sluiten op jouw bestaande opstelling en om de Dolby Atmos-geluidservaring te verbeteren met een precisie die je het ultieme gevoel geeft dat je, midden in de actie bevindt. 

Tilt jouw thuisbioscoop naar nieuwe dimensies

Deze soundbar tilt jouw thuisbioscoop naar een nieuwe dimensie en maakt het mogelijk om volledig op te gaan in een Dolby Atmos-geluidslandschap voor een verbeterde audio-ervaring.

Stream populaire muziekdiensten

Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook populaire muziekdiensten streamen, verbinding maken met en bladeren door jouw persoonlijke muziekbibliotheek of luisteren naar favorieten vanaf elke telefoon of elk apparaat met aptX™ HD Bluetooth.

Aelivé heeft de Bluesound Pulse Soundbar+ opgenomen in de showroom

Een echte aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Bluesound fijnproeverij en plan een demo in met onze specialisten.

Technische specificaties van de Pulse Soundbar+

  • Ontworpen met acht klasse D-luidsprekers met eigen voeding die 120 Watt krachtig, bewegend geluid produceren incl. diepe bas en rijke details.
  • Luidsprekerarray speciaal afgestemd voor midden-en hoge frequenties.
  • Dezelfde emotie die 8K video biedt. Voel elk moment en laat je meeslepen tijdens het (af)spelen van jouw favoriete muziek, films en games. 
  • Uitgerust met een geheel nieuwe quad-core processor. Op die manier wordt audio op ultrasnelle snelheden in de hoogste kwaliteit geleverd.
  • Brengt BluOS en zijn zeer efficiënte ARM-gebaseerde platform naar een geheel nieuw niveau.
  • Instelbare EQ-instellingen in de BluOS app.
  • Werkt feilloos in combinatie met Amazon Alexa en Siri. Bedien je muziek handsfree en speel je muziek af met eenvoudige spraakopdrachten. 
Bluesound Pulse Soundbar + in woonkamer

Overige informatie Pulse Soundbar+

Als kers op de taart kun je de Pulse Soundbar+ aansluiten met HDMI ARC/eARC voor een eenvoudige één-kabel-verbinding waarmee je het geluid gemakkelijker dan ooit kunt regelen.

Programmeer de Pulse Soundbar+ om te werken met elke IR-afstandsbediening om jouw TV en audio te bedienen met één apparaat. Het werkt ook met de RC1-afstandsbediening. 

Creëer een draadloze thuisbioscoop met meeslepend surround-geluid door de Pulse Sub+ en een paar Pulse Flex achterkanaals aan te sluiten op de Pulse Soundbar+.

Kom de Pulse Soundbar + ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Pulse Soundbar+ komt.

Alles wat Bluesound te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze verbluffende soundbar te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.