REL Acoustics

REL Acoustics: Hoogwaardige actieve subwoofers!

Hoogwaardige actieve subwoofers met een hoogwaardige kwaliteit die in home cinema opstellingen en stereo opstellingen zeker niet misstaan.

De high-end subwoofer bouwer heeft slechts één intentie: het meest, pure en perfecte geluid produceren, zoals de artiest het bedoeld heeft.

Een subwoofer van het merk voegt een extra dimensie toe aan de hoge kwaliteit geluid die je al hebt, zodat de ervaring en impact van muziek of film nog groter worden.

Alle sub-bas systemen van de Britse producent worden met de hand gemaakt en beschikken over de unieke en wereldwijd gepatenteerde dubbele ABC aansluiting.

Hiermee kun je in een handomdraai alle REL sub-bas systemen feilloos integreren in elke stereo en/of AV installatie ongeacht merk en type.

REL Acoustics
212_SX_Black REL Acoustics

212/SX

De 212/SX is sneller, heeft meer controle en is nog stiller dan zijn voorganger. De REL 212/SE.

Dit betekent nog meer detail in weergave, en zeker niet alleen in het laag. Nog beter is de 212/SX in staat om ook de grotere ruimtes voldoende onder druk te zetten.

In de kleine toren, prachtig in hoogglans zwart afgewerkt, schuilen maar liefst vier 12” units, twee actief aangestuurde en twee passieve aluminium radiatoren

De actieve units worden van energie voorzien door een NextGen5 Klasse-D versterker met een uitgangsvermogen van maar liefst 1.000 Watt. Het systeem is in staat meer dan 110 dB per unit te produceren.

Onvervormd strak en diep laag, dat het gehele geluidsbeeld naar een hoger niveau weet te brengen. Het carbon fiber op de achterzijde van de units en het PerfectFilter™ alleen kunnen het niet verklaren, ook de aangepaste behuizing doet wonderen.

Wanneer gewenst is de REL 212/SX draadloos aan te sturen. Hiervoor is optioneel de draadloze Airship zender/ ontvanger leverbaar welke een 24-bit digitale verbinding tot stand brengt.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen