REL Acoustics

"
Aelive-Soesterberg-event

REL Acoustics: Hoogwaardige actieve subwoofers!

Hoogwaardige actieve subwoofers met een hoogwaardige kwaliteit die in home cinema opstellingen en stereo opstellingen zeker niet misstaan.

De high-end subwoofer bouwer heeft slechts één intentie: het meest, pure en perfecte geluid produceren, zoals de artiest het bedoeld heeft.

Een subwoofer van het merk voegt een extra dimensie toe aan de hoge kwaliteit geluid die je al hebt, zodat de ervaring en impact van muziek of film nog groter worden.

Alle sub-bas systemen van de Britse producent worden met de hand gemaakt en beschikken over de unieke en wereldwijd gepatenteerde dubbele ABC aansluiting.

Hiermee kun je in een handomdraai alle REL sub-bas systemen feilloos integreren in elke stereo en/of AV installatie ongeacht merk en type.

REL Acoustics
212_SX_Black REL Acoustics

212/SX

De 212/SX is sneller, heeft meer controle en is nog stiller dan zijn voorganger. De REL 212/SE.

Dit betekent nog meer detail in weergave, en zeker niet alleen in het laag. Nog beter is de 212/SX in staat om ook de grotere ruimtes voldoende onder druk te zetten.

In de kleine toren, prachtig in hoogglans zwart afgewerkt, schuilen maar liefst vier 12” units, twee actief aangestuurde en twee passieve aluminium radiatoren

De actieve units worden van energie voorzien door een NextGen5 Klasse-D versterker met een uitgangsvermogen van maar liefst 1.000 Watt. Het systeem is in staat meer dan 110 dB per unit te produceren.

Onvervormd strak en diep laag, dat het gehele geluidsbeeld naar een hoger niveau weet te brengen. Het carbon fiber op de achterzijde van de units en het PerfectFilter™ alleen kunnen het niet verklaren, ook de aangepaste behuizing doet wonderen.

Wanneer gewenst is de REL 212/SX draadloos aan te sturen. Hiervoor is optioneel de draadloze Airship zender/ ontvanger leverbaar welke een 24-bit digitale verbinding tot stand brengt.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.