Stereo

Ultieme stereo ervaring voor de oudste en sterkste kunstvorm

Muziek luisteren zoals het bedoeld is, waarbij het draait om het weergeven van de magie van een optreden of opname. Wij zijn ervan overtuigd dat het voortbrengen van de muziek mensen moet raken op een manier zoals geen enkele andere sensatie dat kan. 

Stereo zet ons menselijk brein aan het werk en laat ons de ruimtelijkheid in het geluid waarnemen. Of u er nu voor gaat zitten of terloops iets opzet: muziek weergegeven in stereo is altijd plezierig. 

Wanneer we bij Aelivé de volumeknop van een van onze premium audio lijnen naar rechts draaien in de showroom, wordt duidelijk waarom stereo apparatuur zo’n mooi bezit is. Het is het verschil tussen muziek horen en de muziek daadwerkelijk voelen. Bereidt u zich voor op een adembenemend sonisch realisme. 

Ons kwaliteits assortiment herbergt topmerken als: ‘Anthem audio’, ‘Linn’, ‘Naim’, ‘Hegel’, ‘Piega Switzerland’ en ‘Van Buren audio design’ en vele anderen. In onze studio bieden we je de mogelijkheid het grootse geluid van de bovenstaande merken naast elkaar te beluisteren.

Stereo als volledig geïntegreerd interieur item

Hoogwaardige stereo apparatuur kent vele voordelen:

  • Prachtige geluidskwaliteit voor tv, films en muziek.
  • Vele mooie combinaties mogelijk
  • Maak zelf de keuze welke luidsprekers je gebruikt.
  • Je hebt maar twee luidsprekers nodig.
  • Installatie en bediening is betrekkelijk eenvoudig als die van een home-cinema.
  • Een mooie stereo/muziek installatie is vaak prachtig handwerk. Maak een statement. “Ik draag de oudste kunstvorm van de mensheid een warm hart toe”. “Muziek is voor jou een uitlaatklep, daar ontspan je van, dus kies je voor een hoogwaardig systeem en geniet je op een (veel) hoger niveau”.
  • Een echt high-end stereo set is een interieur item.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017