Stereo

Ultieme stereo ervaring voor de oudste en sterkste kunstvorm

Muziek luisteren zoals het bedoeld is, waarbij het draait om het weergeven van de magie van een optreden of opname. Wij zijn ervan overtuigd dat het voortbrengen van de muziek mensen moet raken op een manier zoals geen enkele andere sensatie dat kan. 

Stereo zet ons menselijk brein aan het werk en laat ons de ruimtelijkheid in het geluid waarnemen. Of u er nu voor gaat zitten of terloops iets opzet: muziek weergegeven in stereo is altijd plezierig. 

Wanneer we bij Aelivé de volumeknop van een van onze premium audio lijnen naar rechts draaien in de showroom, wordt duidelijk waarom stereo apparatuur zo’n mooi bezit is. Het is het verschil tussen muziek horen en de muziek daadwerkelijk voelen. Bereidt u zich voor op een adembenemend sonisch realisme. 

Ons kwaliteits assortiment herbergt topmerken als: ‘Anthem audio’, ‘Linn’, ‘Naim’, ‘Hegel’, ‘Piega Switzerland’ en ‘Van Buren audio design’ en vele anderen. In onze studio bieden we je de mogelijkheid het grootse geluid van de bovenstaande merken naast elkaar te beluisteren.

Stereo als volledig geïntegreerd interieur item

Hoogwaardige stereo apparatuur kent vele voordelen:

  • Prachtige geluidskwaliteit voor tv, films en muziek.
  • Vele mooie combinaties mogelijk
  • Maak zelf de keuze welke luidsprekers je gebruikt.
  • Je hebt maar twee luidsprekers nodig.
  • Installatie en bediening is betrekkelijk eenvoudig als die van een home-cinema.
  • Een mooie stereo/muziek installatie is vaak prachtig handwerk. Maak een statement. “Ik draag de oudste kunstvorm van de mensheid een warm hart toe”. “Muziek is voor jou een uitlaatklep, daar ontspan je van, dus kies je voor een hoogwaardig systeem en geniet je op een (veel) hoger niveau”.
  • Een echt high-end stereo set is een interieur item.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen