SLV Verlichting

"

SLV verlichting: Kwalitatieve verlichting voor binnen en buiten

Al ruim 40 jaar lang weet SLV zijn klanten in inmiddels meer dan 100 landen te verrassen.

SLV creëert lichtoplossingen voor een brede markt, van de particuliere woning tot de zakelijke verlichting voor winkels en kantoren.

Daarnaast heeft SLV het Valeto® Smart Home System. Een intelligent lichtregel- en domoticasysteem, volledig te bedienen vanuit de handige Valeto® app.

De kwaliteit van de verlichtingsproducten van SLV worden op een constant hoog niveau gehouden. Dat doet SLV door middel van hun eigen testlaboratoria in Duitsland en Shanghai. 

De kwaliteit is van een dusdanig niveau dat de de garantie op producten, die na 5 mei 2018 gekocht zijn, 5 jaar is. 

Jaarlijks vinden we het volledige assortiment van SLV verlichting terug in de ‘Big White catalogus’

 

 

SLV verlichting buiten bij een woning
SLV Verlichting buiten

Smart Lighting: Wat zijn de voordelen? 

Smart lighting is een begrip die op meerdere verlichtingstechnieken van toepassing zijn.

Enerzijds hebben we het hier over dynamische verlichting. Voorbeeld hiervan is straatverlichting die bij afwezigheid van mensen in het verkeer minder fel zullen branden. Of verlichting die op basis van lichtsensoor in-en uitschakelen.

Anderzijds kan smartlighting te maken hebben met verlichting die onderdeel uitmaakt van een domotica systeem of een netwerk infrastructuur. 

Heeft u wel eens van de term LiFi gehoord? 

Hierbij wordt met knipperingen in het licht  data verstuurd. Deze knipperingen zijn voor het menselijk oog onzichtbaar.

Op basis van sensoren kan, via een domotica of smart home systeem  verlichting, op tijd, afstand, of op basis van sensoren worden bestuurd.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.