SLV Verlichting

SLV verlichting: Kwalitatieve verlichting voor binnen en buiten

Al ruim 40 jaar lang weet SLV zijn klanten in inmiddels meer dan 100 landen te verrassen.

SLV creëert lichtoplossingen voor een brede markt, van de particuliere woning tot de zakelijke verlichting voor winkels en kantoren.

Daarnaast heeft SLV het Valeto® Smart Home System. Een intelligent lichtregel- en domoticasysteem, volledig te bedienen vanuit de handige Valeto® app.

De kwaliteit van de verlichtingsproducten van SLV worden op een constant hoog niveau gehouden. Dat doet SLV door middel van hun eigen testlaboratoria in Duitsland en Shanghai. 

De kwaliteit is van een dusdanig niveau dat de de garantie op producten, die na 5 mei 2018 gekocht zijn, 5 jaar is. 

Jaarlijks vinden we het volledige assortiment van SLV verlichting terug in de ‘Big White catalogus’

 

 

SLV verlichting buiten bij een woning
SLV Verlichting buiten

Smart Lighting: Wat zijn de voordelen? 

Smart lighting is een begrip die op meerdere verlichtingstechnieken van toepassing zijn.

Enerzijds hebben we het hier over dynamische verlichting. Voorbeeld hiervan is straatverlichting die bij afwezigheid van mensen in het verkeer minder fel zullen branden. Of verlichting die op basis van lichtsensoor in-en uitschakelen.

Anderzijds kan smartlighting te maken hebben met verlichting die onderdeel uitmaakt van een domotica systeem of een netwerk infrastructuur. 

Heeft u wel eens van de term LiFi gehoord? 

Hierbij wordt met knipperingen in het licht  data verstuurd. Deze knipperingen zijn voor het menselijk oog onzichtbaar.

Op basis van sensoren kan, via een domotica of smart home systeem  verlichting, op tijd, afstand, of op basis van sensoren worden bestuurd.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen