Vogel’s – TV beugels, tablet steunen en luidspreker beugels

"

Flatscreen TV-beugels & standaards

Haal het maximale uit uw LCD-, Plasma- of LED-scherm met het brede assortiment van tv-muurbeugels, tv-steunen en accessoires.

 

Tablet houders

Voeg gemak toe met een tablethouder. Houdt u favoriete apps binnen handbereik. Daarnaast blijft je tablet veilig zitten en raakt u ‘m niet kwijt. Wij hebben een selectie van iPad- en tablet-houders voor wanden en tafels. Zo kunt u tijdens het eten films kijken of tijdens het koken een recept volgen.

 

Luidspreker beugels

Creëer een uitstekende akoestiek voor uw thuisbioscoop of woonkamer met het uitgebreide assortiment van veelzijdige, trendy en compacte luidsprekersteunen en -standaards. Om optimaal te kunnen genieten van uw luidsprekers dient u het geluid op uw oren te richten. Met de luidspreker  beugels van Vogel’s kunt u dit in een handomdraai bewerkstelligen.

‘Motion Mount’: Elektrische tv beugel met automatische beweging

De manie rvan tv kijken is sterk veranderd.. De tv werd aangevuld door andere mobiele apparaten waar u onafhankelijk van plaats en tijd naar films, series en andere video content op bekijkt.

Wij begrijpen dat u daardoor nu meer dan ooit een optimale beleving vewacht op de momenten dat u nog tv kijkt. En daar hebben we bij Aelivé in Baarn de perfecte oplossing voor: ‘Motion Mount’.

Met de MotionMount haalt u high-end design en ultiem gebruiksgemak in huis.

Zet uw tv aan en de elektrisch beweegbare tv beugel draait automatisch naar u toe. Tot wel 120 graden.

Dankzij de handige app hoeft u niet meer op te staan om de tv te draaien, maar bediend u de beugel vanuit uw luie stoel. Met het grootste gemak draait u de tv links, rechts, voorwaarts en achterwaarts. Of u kiest voor een van uw ingestelde kijkposities. Ook het bevestigen en installeren van de MotionMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt!

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.