Flatscreen TV-beugels & standaards

Haal het maximale uit uw LCD-, Plasma- of LED-scherm met het brede assortiment van tv-muurbeugels, tv-steunen en accessoires.

 

Tablet houders

Voeg gemak toe met een tablethouder. Houdt u favoriete apps binnen handbereik. Daarnaast blijft je tablet veilig zitten en raakt u ‘m niet kwijt. Wij hebben een selectie van iPad- en tablet-houders voor wanden en tafels. Zo kunt u tijdens het eten films kijken of tijdens het koken een recept volgen.

 

Luidspreker beugels

Creëer een uitstekende akoestiek voor uw thuisbioscoop of woonkamer met het uitgebreide assortiment van veelzijdige, trendy en compacte luidsprekersteunen en -standaards. Om optimaal te kunnen genieten van uw luidsprekers dient u het geluid op uw oren te richten. Met de luidspreker  beugels van Vogel’s kunt u dit in een handomdraai bewerkstelligen.

‘Motion Mount’: Elektrische tv beugel met automatische beweging

De manie rvan tv kijken is sterk veranderd.. De tv werd aangevuld door andere mobiele apparaten waar u onafhankelijk van plaats en tijd naar films, series en andere video content op bekijkt.

Wij begrijpen dat u daardoor nu meer dan ooit een optimale beleving vewacht op de momenten dat u nog tv kijkt. En daar hebben we bij Aelivé in Baarn de perfecte oplossing voor: ‘Motion Mount’.

Met de MotionMount haalt u high-end design en ultiem gebruiksgemak in huis.

Zet uw tv aan en de elektrisch beweegbare tv beugel draait automatisch naar u toe. Tot wel 120 graden.

Dankzij de handige app hoeft u niet meer op te staan om de tv te draaien, maar bediend u de beugel vanuit uw luie stoel. Met het grootste gemak draait u de tv links, rechts, voorwaarts en achterwaarts. Of u kiest voor een van uw ingestelde kijkposities. Ook het bevestigen en installeren van de MotionMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt!

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies