Vogel’s – TV beugels, tablet steunen en luidspreker beugels

Flatscreen TV-beugels & standaards

Haal het maximale uit uw LCD-, Plasma- of LED-scherm met het brede assortiment van tv-muurbeugels, tv-steunen en accessoires.

 

Tablet houders

Voeg gemak toe met een tablethouder. Houdt u favoriete apps binnen handbereik. Daarnaast blijft je tablet veilig zitten en raakt u ‘m niet kwijt. Wij hebben een selectie van iPad- en tablet-houders voor wanden en tafels. Zo kunt u tijdens het eten films kijken of tijdens het koken een recept volgen.

 

Luidspreker beugels

Creëer een uitstekende akoestiek voor uw thuisbioscoop of woonkamer met het uitgebreide assortiment van veelzijdige, trendy en compacte luidsprekersteunen en -standaards. Om optimaal te kunnen genieten van uw luidsprekers dient u het geluid op uw oren te richten. Met de luidspreker  beugels van Vogel’s kunt u dit in een handomdraai bewerkstelligen.

‘Motion Mount’: Elektrische tv beugel met automatische beweging

De manie rvan tv kijken is sterk veranderd.. De tv werd aangevuld door andere mobiele apparaten waar u onafhankelijk van plaats en tijd naar films, series en andere video content op bekijkt.

Wij begrijpen dat u daardoor nu meer dan ooit een optimale beleving vewacht op de momenten dat u nog tv kijkt. En daar hebben we bij Aelivé in Soesterberg de perfecte oplossing voor: ‘Motion Mount’

Met de MotionMount haalt u high-end design en ultiem gebruiksgemak in huis.

Zet uw tv aan en de elektrisch beweegbare tv beugel draait automatisch naar u toe. Tot wel 120 graden.

Dankzij de handige app hoeft u niet meer op te staan om de tv te draaien, maar bediend u de beugel vanuit uw luie stoel. Met het grootste gemak draait u de tv links, rechts, voorwaarts en achterwaarts. Of u kiest voor een van uw ingestelde kijkposities. Ook het bevestigen en installeren van de MotionMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt!

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen