Wifi Netwerk

Thuisnetwerk met goede WiFi aanleggen

Iedereen wil een goed datanetwerk met een goed dekkend WiFi bereik. Wij weten hoe belangrijk het is dat er een goed netwerk nodig is.

Consumenten hebben vaak het idee dat een internet router van Ziggo of KPN hun interne netwerk betreft. Dit is echter niet het geval.

“Maar ik kan toch gewoon op het internet?”

Dat klopt. Wanneer je een woning echter ‘smart’ wilt maken, dan dienen alle apparaten fatsoenlijk in het netwerk gehangen te worden. Bedraad en/of draadloos.

Voor een optimale beleving van beeld en geluid. Een goed netwerk is bepalend hoe smarthome functioneert. Een goed netwerk is meer dan een kastje dat de router, switch functie en internet toegang regelt.

“Wifi netwerk moet een snelweg zijn, geen ‘boerenland weggetje’!”

 

Wij kunnen uw wifi netwerk controleren op storingen (ook van andere apparaten die draadloos communiceren) en op basis van die gegevens uw Wifi zo optimaal mogelijk instellen.

De vaak flinke belasting van het netwerk vraagt om een goed aangelegde snelweg en niet om een boeren landweggetje waar al het verkeer overheen moet.

Bij Aelivé helpen we je verder met het optimaliseren van wifi en netwerk zaken, zodat irritaties rondom het functioneren van apparatuur tot het verleden behoren.

Voorbeeld uit het werkveld van een wifi netwerk dat door ons is aangelegd

wifi netwerk aanleggen Aelive Soesterberg
wifi netwerk aanleggen
Wifi netwerk thuis

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017