Wifi Netwerk

Thuisnetwerk met goede WiFi aanleggen

Iedereen wil een goed datanetwerk met een goed dekkend WiFi bereik. Wij weten hoe belangrijk het is dat er een goed netwerk nodig is.

Consumenten hebben vaak het idee dat een internet router van Ziggo of KPN hun interne netwerk betreft. Dit is echter niet het geval.

“Maar ik kan toch gewoon op het internet?”

Dat klopt. Wanneer je een woning echter ‘smart’ wilt maken, dan dienen alle apparaten fatsoenlijk in het netwerk gehangen te worden. Bedraad en/of draadloos. Voor een optimale beleving van beeld en geluid. Een goed netwerk is bepalend hoe smarthome functioneert. Een goed netwerk is meer dan een kastje dat de router, switch functie en internet toegang regelt.

“Wifi netwerk moet een snelweg zijn, geen ‘boerenland weggetje’!”

 

Wij kunnen uw wifi netwerk controleren op storingen (ook van andere apparaten die draadloos communiceren) en op basis van die gegevens uw Wifi zo optimaal mogelijk instellen.

De vaak flinke belasting van het netwerk vraagt om een goed aangelegde snelweg en niet om een boeren landweggetje waar al het verkeer overheen moet.

Bij Aelivé helpen we je verder met het optimaliseren van wifi en netwerk zaken, zodat irritaties rondom het functioneren van apparatuur tot het verleden behoren.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen