Aelivé beschikt over de knowhow en de hardware om uw Wifi en netwerk problemen voor u op te lossen. Hiermee kunnen wij uw Wifi netwerk controleren op storingen (ook van andere apparaten die draadloos communiceren) en op basis van die gegevens uw Wifi zo optimaal mogelijk instellen.

Verder kunnen u ook assisteren in het stabiliseren en beveiligen van het bekabelde netwerk met onze netwerk producten van Ubiquiti en Pakedge. Dit gaat u merken in reactie tijden, snelheden op het interne netwerk, streamen enzovoort. Verder kunnen we dan ook voor u uw netwerk zo beveiligen dat gasten niet op uw netwerk apparaten kunnen bedienen, maar wel gebruik kunnen maken van uw internet verbinding.

Kort samengevat kunnen we dus het volgende doen:

  • Voorzieningen treffen uw netwerk van een goede firewall die ook bijvoorbeeld malware in zekere maten tegen houd
  • Wij blokkeren toegang tot 18+ websites (zo ver mogelijk) op uw gastnetwerk of speciaal netwerk voor gebruik van uw kinderen
  • Wij koppelen indien gewenst tijden aan Wifi netwerken zodat deze binnen bepaalde tijden wordt uitgeschakeld (instelbaar per netwerk)
  • Wij kunnen aparte VLAN’s aanmaken, dit zijn “aparte” netwerken voor bijvoorbeeld uw camera’s zodat deze geen toegang hebben tot uw lokale netwerk en andersom. Uiteraard kunnen de beelden dan wel worden opgevraagd door het toepassen van firewall regels.

Bel even met ons voor de mogelijkheden zodat we ook uw Wi-Fi netwerk kunnen stabiliseren en verbeteren zodat u door uw gehele huis stabiel 1 Wi-Fi netwerk heeft die u kan gebruiken.