SlimWonen? Aelivé maakt het écht mogelijk. “Het ‘SlimWonen-concept met Busch Jaeger Free@home’ dat o,a, bouwbedrijf Heijmans heeft geïntroduceerd als standaard onderdeel van al haar nieuwe koopwoningen in het eengezinssegment, lijkt erg aantrekkelijk, maar is dat zeker niet voor iedereen.

Busch-Jaeger free@home kan veel beter, hoe?

Volgens Heijmans krijgen huizenkopers met het Free@Home systeem van Busch Jaeger de mogelijkheid om via tablet en smartphone hun woning nog meer naar eigen hand te zetten. Verlichting en verwarming kunnen voortaan draadloos en op afstand worden bediend, waardoor het wooncomfort een flinke boost ondergaat, zo stelt de bouwonderneming. Dat is op zich waar, maar u kunt veel meer wanneer wij voor u een Control4 koppeling maken.

U kunt ook andere zaken aan uw huis toevoegen zoals de audio en video in uw woning. U kunt gordijnen, zonwering noem maar op integreren in een overkoepelend systeem. Aelivé heeft ruime ervaring met het overnemen van standaard Busch-Jeager systemen zoals deze vanuit de nieuwbouw in uw woning zijn verwerkt. Wij kunnen ervoor zorgen dat u met één app uw hele huis kunt controleren, ook als u niet thuis bent.

Wilt u meer weten over dit onderwerp.

Neem dan gerust direct contact op met onze adviseur 06-19923377.

Voordelen van free@home / Control4 combinatie

Aelivé krijgt regelmatig vragen van huizenkopers die een Free@Home oplossing van Busch Jaeger hebben en daar méér mee willen. In ieder geval wil men alle afstandsbedieningen en apps in huis vangen in één app en één afstandsbediening. Die mogelijkheid is er! Zonder dat je het hele huis op z’n kop hoeft te zetten, kun je Free@Home koppelen met Control4. Daarmee kun je alle denkbare domotica wensen verwerken. Ook voor uitbreiding in een later stadium is ruimte.

Denk ook aan deurbel- en alarm-integratie e.d.

Voorbeelden van mogelijkheden om met free@home te combineren kunnen zijn; het toevoegen van een doorstation, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat. Daarnaast kun je via de bijgeleverde intercom direct communiceren ook als u niet thuis bent. Ook alarminstallaties zijn goed te koppelen. Zo kunt u met een gerust gevoel van huis of naar bed.

Voice control in combinatie met Busch-Jeager.

Omdat wij met losse “legosteenjes” werken kunnen we maatoplossingen bieden. Ook voice control om uw busch-jeager systeem opdrachten te geven is beschikbaar. Zeg simpelweg: “Zet de lichten in de keuken aan” en uw kunt met twee volle boodschappentassen doorlopen.

Totaal integratie van uw domotica systeem

Wanneer u meerdere gebieden heeft opgenomen in uw domotica systeem, kunt u dus eenvoudig een film opzetten, de verluchting dimmer, de verwarming wat hoger zetten. U zult alleen zelf popcorn moeten gaan halen.

Graag tot ziens bij Aelivé hifi en smarthomes.