KEF Blade & KEF Reference met ‘Metamaterial Absorption Technology’

De twee high-end KEF-luidsprekerseries zijn geüpdatet met KEF’s nieuwste akoestische innovaties, waaronder Metamaterial Absorption Technology (MAT™).

 

KEF Blade een icoon die elke zintuig weet te prikkelen!

De Blade is een gedurfde en opvallende verschijning die de grenzen verlegt van wat mogelijk is met geluid.

’s Werelds eerste Single Apparent Source luidspreker, nu met KEF’s innovatieve Metamateriaal Absorptie Technologie (MAT™).

De KEF Blade serie bestaat uit twee modellen:

  1. Blade One Meta.
  2. Blade Two Meta.

Beiden gemaakt met behulp van de op maat gemaakte 12e generatie Uni-Q met MAT driver array, force-cancelling LF drivers, verbeterde crossover en geoptimaliseerd kastontwerp.

Zeg je KEF Blade, dan bedoelen we natuurlijk het perfectioneren van een baanbrekend concept om mensen te imponeren met de ultieme luisterervaring

 

KEF Blade met MAT

KEF Reference de belichaming van KEF’s filosofie

Met de hand gebouwd door de meesters die de standaard voor audiokwaliteit hebben gezet, is The Reference de maatstaf geweest voor luidsprekers en geluidsweergave.

In het streven naar perfectie zorgt de ‘Metamaterial Absorption Technologie’ voor nog betere en verfijnde details van de KEF reference

De Reference serie bestaat uit vijf modellen:

  1. Reference 1 Meta
  2. Reference 3 Meta
  3. Reference 5 Meta
  4. Reference 2 Meta
  5. Reference 4 Meta

De Reference serie is gemaakt met behulp van de op maat gemaakte 12e generatie Uni-Q met MAT driver array, verbeterde crossover en geoptimaliseerd kastontwerp.

Het is dé luidspreker voor de serieuze audiofiel die streeft naar perfectie bij het luisteren naar muziek en bij het bekijken van films.

KEF Reference serie