Kaleidescape: Voor een ultieme thuisbioscoop ervaring!

De technologie die de afgelopen jaren is ontwikkeld, heeft de mogelijkheden van een home cinema ingrijpend veranderd. De nieuwe generatie surround sound en object gebaseerde soundtracks, aangedreven door moderne geluidsverwerkingsapparatuur, samen met echte 4K Ultra HD video met een hoog dynamisch bereik, creëren een meeslepende ervaring die niet eens mogelijk is in de bioscoop bij u in de buurt.

Dit alles afkomstig vanuit de belangrijkste bron die het allemaal mogelijk maakt: Kaleidescape.

De gebruiksmogelijkheden zijn zo eenvoudig te bedienen dat ook gebruikers die niet vertrouwd zijn met apparatuur zich erg op hun gemak voelen met dit systeem.

Met name film kijken wordt echt genieten. Met de onovertroffen interface kun je kinderlijk eenvoudig door uw complete dvd/muziek voorraad heen bladeren. Ook al heeft u meer dan 1000 films, het systeem blijft u moeiteloos van dienst.

En wanneer u thuis eens een filmfragment aan een collega of vriend wilt laten zien, geen stress: een Kaleidescape werkt altijd, snel en goed! Wel zo’n gerust idee. Kaleidescape draagt 100% bij aan onze bedrijfs-slogan: “kwaliteit en bediengemak”. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kaleidescape thuisbioscoop ervaring
Strato C filmspeler van Kaleidescape

Strato C Filmspeler

Terra film server

Terra film server

Compact Terra film server

Compact terra film server

Strato S film speler + server van Kaleidescape

Strato S film speler + server van Kaleidescape

Kaleidescape 's werelds meest krachtige film speler

Kaleidescape biedt 11.000 films om uit te kiezen!

Een geweldige film kijkt u het liefst met vrienden en familie die zich allemaal in uw luxueuze zitplaatsen hebben genesteld.

Het plezier van het kiezen van een film begint. Bladeren door genres. Trailers bekijken. Met meer dan 11.000 film titels om uit te kiezen, is de keuze zeker niet eenvoudig.

Vervolgens wordt met 1 druk op de knop de lichten gedimd en wordt de schermmaskering aangepast – allemaal automatisch. Mobiele telefoons gaan uit. In een oogwenk wordt iedereen ondergedompeld in het grote scherm en het ongelooflijke geluid van uw eigen home cinema.

Uiteindelijk gaan de lichten langzaam weer aan en dringt de realiteit tot je door.

Films afkomstig uit Kaleidescape zijn anders. In tegenstelling tot gestreamde content zorgen de films voor een compromisloze thuisbioscoop ervaring.

Kaleidescape thuisbioscoop
kaleidescape in slaapkamer
Kaleidescape bedrading

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren 

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies