Kaleidescape

"
Aelive-Soesterberg-event

Kaleidescape: Voor een ultieme thuisbioscoop ervaring!

De technologie die de afgelopen jaren is ontwikkeld, heeft de mogelijkheden van een home cinema ingrijpend veranderd. De nieuwe generatie surround sound en object gebaseerde soundtracks, aangedreven door moderne geluidsverwerkingsapparatuur, samen met echte 4K Ultra HD video met een hoog dynamisch bereik, creëren een meeslepende ervaring die niet eens mogelijk is in de bioscoop bij u in de buurt.

Dit alles afkomstig vanuit de belangrijkste bron die het allemaal mogelijk maakt: Kaleidescape.

De gebruiksmogelijkheden zijn zo eenvoudig te bedienen dat ook gebruikers die niet vertrouwd zijn met apparatuur zich erg op hun gemak voelen met dit systeem.

Met name film kijken wordt echt genieten. Met de onovertroffen interface kun je kinderlijk eenvoudig door uw complete dvd/muziek voorraad heen bladeren. Ook al heeft u meer dan 1000 films, het systeem blijft u moeiteloos van dienst.

En wanneer u thuis eens een filmfragment aan een collega of vriend wilt laten zien, geen stress: een Kaleidescape werkt altijd, snel en goed! Wel zo’n gerust idee. Kaleidescape draagt 100% bij aan onze bedrijfs-slogan: “kwaliteit en bediengemak”. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kaleidescape thuisbioscoop ervaring
Strato C filmspeler van Kaleidescape

Strato C Filmspeler

Terra film server

Terra film server

Compact Terra film server

Compact terra film server

Strato S film speler + server van Kaleidescape

Strato S film speler + server van Kaleidescape

Kaleidescape 's werelds meest krachtige film speler

Kaleidescape biedt 11.000 films om uit te kiezen!

Een geweldige film kijkt u het liefst met vrienden en familie die zich allemaal in uw luxueuze zitplaatsen hebben genesteld.

Het plezier van het kiezen van een film begint. Bladeren door genres. Trailers bekijken. Met meer dan 11.000 film titels om uit te kiezen, is de keuze zeker niet eenvoudig.

Vervolgens wordt met 1 druk op de knop de lichten gedimd en wordt de schermmaskering aangepast – allemaal automatisch. Mobiele telefoons gaan uit. In een oogwenk wordt iedereen ondergedompeld in het grote scherm en het ongelooflijke geluid van uw eigen home cinema.

Uiteindelijk gaan de lichten langzaam weer aan en dringt de realiteit tot je door.

Films afkomstig uit Kaleidescape zijn anders. In tegenstelling tot gestreamde content zorgen de films voor een compromisloze thuisbioscoop ervaring.

Kaleidescape thuisbioscoop
kaleidescape in slaapkamer
Kaleidescape bedrading

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren 

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.