Kaleidescape

Kaleidescape: Voor een ultieme thuisbioscoop ervaring!

De technologie die de afgelopen jaren is ontwikkeld, heeft de mogelijkheden van een thuisbioscoop ingrijpend veranderd. De nieuwe generatie surround sound en object gebaseerde soundtracks, aangedreven door moderne geluidsverwerkingsapparatuur, samen met echte 4K Ultra HD video met een hoog dynamisch bereik, creëren een meeslepende ervaring die niet eens mogelijk is in de bioscoop bij u in de buurt.

Dit alles afkomstig vanuit de belangrijkste bron die het allemaal mogelijk maakt: Kaleidescape.

De gebruiksmogelijkheden zijn zo eenvoudig te bedienen dat ook gebruikers die niet vertrouwd zijn met apparatuur zich erg op hun gemak voelen met dit systeem.

Met name film kijken wordt echt genieten. Met de onovertroffen interface kun je kinderlijk eenvoudig door uw complete dvd/muziek voorraad heen bladeren. Ook al heeft u meer dan 1000 films, het systeem blijft u moeiteloos van dienst.

En wanneer u thuis eens een filmfragment aan een collega of vriend wilt laten zien, geen stress: een Kaleidescape werkt altijd, snel en goed! Wel zo’n gerust idee. Kaleidescape draagt 100% bij aan onze bedrijfs-slogan: “kwaliteit en bediengemak”. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kaleidescape thuisbioscoop ervaring
Kaleidescape 's werelds meest krachtige film speler

Kaleidescape biedt 11.000 films om uit te kiezen!

Een geweldige film kijkt u het liefst met vrienden en familie die zich allemaal in uw luxueuze zitplaatsen hebben genesteld.

Het plezier van het kiezen van een film begint. Blader door een genre. Bekijk de trailer. Met meer dan 11.000 film titels om uit te kiezen, is de keuze misschien niet eenvoudig.

Vervolgens wordt met 1 druk op de knop de lichten gedimd en wordt de schermmaskering aangepast – allemaal automatisch. Mobiele telefoons gaan uit. In een oogwenk wordt iedereen ondergedompeld in het grote scherm en het ongelooflijke geluid.

Uiteindelijk gaan de lichten langzaam weer aan en dringt de realiteit tot je door. 

Films afkomstig uit Kaleidescape zijn anders. In tegenstelling tot gestreamde content zorgen de films voor een compromisloze thuisbioscoopervaring.

Kaleidescape thuisbioscoop
kaleidescape in slaapkamer
Kaleidescape bedrading

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen