Thuisbioscoop project

Deze thuisbioscoop, was weer een schitterend project waar wij als Aelivé aan hebben mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.

Het robuuste en moderne ontwerp van het interieur, de vakkundige uitvoering en de Hi-fi en domotica, zijn hier volledig in harmonie. Terwijl het grote weggewerkte beamer-scherm en de geweldige 4K beamer van JVC zorgen voor de mooiste plaatjes.

Maken de geautomatiseerde verlichting en het prachtige geluid de gehele beleving compleet. Alles is aangesloten op het door ons aangelegde netwerk. We hebben hierdoor alles kunnen  automatiseren met het Control4 systeem. Zo komt o.a. het beamer-scherm automatisch naar beneden wanneer er een film wordt afgespeeld met bijvoorbeeld Netflix.

Ook past de verlichting zich hierop automatisch aan. Ook al gaat het hier om “slechts” een thuisbioscoop. Toch zouden menig grote bioscopen jaloers kunnen zijn op de akoestiek en de beleving die we hier hebben weten te creëren.

Een thuisbioscoop met het Van Buren Active Cinema System

Ook bij deze thuisbioscoop hebben we gekozen voor een top installatie. Je waant jezelf in een serieuze High-end bioscoop.

Met de op maat gemaakte subwoofer en de subliem weggewerkte speakers van het Van Buren Active Cinema System.

Naast dat het een hele spectaculaire oplossing is voor tijdens het film kijken, is het natuurlijk ook een genot om muziek te beluisteren over deze mooie speaker set.

thuisbioscoop de haan in woerden
thuisbioscoop project in woerden
home cinema project in woerden door Aelive
thuisbioscoop in woerden