Thuisbioscoop project

Deze thuisbioscoop, was weer een schitterend project waar wij als Aelivé aan hebben mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.

Het robuuste en moderne ontwerp van het interieur, de vakkundige uitvoering en de Hi-fi en domotica, zijn hier volledig in harmonie. Terwijl het grote weggewerkte beamer-scherm en de geweldige 4K beamer van JVC zorgen voor de mooiste plaatjes.

Maken de geautomatiseerde verlichting en het prachtige geluid de gehele beleving compleet. Alles is aangesloten op het door ons aangelegde netwerk. We hebben hierdoor alles kunnen  automatiseren met het Control4 systeem. Zo komt o.a. het beamer-scherm automatisch naar beneden wanneer er een film wordt afgespeeld met bijvoorbeeld Netflix.

Ook past de verlichting zich hierop automatisch aan. Ook al gaat het hier om “slechts” een thuisbioscoop. Toch zouden menig grote bioscopen jaloers kunnen zijn op de akoestiek en de beleving die we hier hebben weten te creëren.

Een thuisbioscoop met het Van Buren Active Cinema System

Ook bij deze home cinema hebben we gekozen voor een top installatie. Je waant jezelf in een serieuze High-end bioscoop.

Met de op maat gemaakte subwoofer en de subliem weggewerkte speakers van het Van Buren Active Cinema System.

Naast dat het een hele spectaculaire oplossing is voor tijdens het film kijken, is het natuurlijk ook een genot om muziek te beluisteren over deze mooie speaker set.

thuisbioscoop de haan in woerden
thuisbioscoop project in woerden
home cinema project in woerden door Aelive
thuisbioscoop in woerden

Professionele thuisbioscoop laten bouwen?

Stel je voor: een oase van ongeëvenaarde cinematografische weelde, direct in je eigen huis.

Bij Aelivé brengen we deze visie tot leven en creëren we thuisbioscopen die je zullen verbazen, betoveren en je hart sneller laten kloppen. Dit is niet zomaar een thuisbioscoop; dit is een meesterwerk van beeld en geluid, speciaal voor jou ontworpen.

Onze specialisten zijn ware kunstenaars.

We combineren de nieuwste technologie met artistiek inzicht om een beeld- en geluidssensatie te creëren die je naar adem zal doen happen. Dit is geen gewoon entertainment; dit is emotie in beweging

Met ruim 24 jaar ervaring in de hifi, smarthome en thuisbioscoop branche mogen we ons met gepaste bescheidenheid ene specialist noemen in deze branche.

Iedere professionele thuisbioscoop is uniek en helemaal naar eigen wens in te richten.

kaleidescape thuisbioscoop
kaleidescape afstandbediening

Streamingsdiensten die 4K films aanbieden voor uw thuisbioscoop

Er bestaan diverse streamingdiensten die 4K-films aanbieden, waaronder Netflix, Disney+, en Videoland.

Echter, wij geven de voorkeur aan Kaleidescape, en dat om goede redenen. Kaleidescape onderscheidt zich met het grootste assortiment van meer dan 11.000 films en 2000 series in 4K-kwaliteit.

Wat Kaleidescape nog specialer maakt, is dat ze geen compressie toepassen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Netflix en Apple, die compressie met een factor 5 toepassen.

Dit kan bij grotere beeldschermen leiden tot beeldruis, wat de kwaliteit van je kijkervaring kan verminderen.

Heeft u vragen? Wilt u een bioscoopervaring echt ervaren op locatie?

Customer Experience is bij ons ook echt een ervaring doordat we de bediening in de showroom ook in uw handen leggen met Control4.

Kwaliteit staat vanaf dag één bij ons hoog in het vaandel.

Komt u niet uit uw keuze of bent u opzoek naar advies?

Wij helpen u graag verder en voorzien u graag van alle antwoorden op uw vragen!

Bel gerust of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hifi showroom Aelive in Baarn