KEF LS60

60 jaar lang innoveren in technologie, prestatie en design heeft geleid tot de LS60 Wireless, KEF’s visie van Hifi voor de toekomst.
"
Aelive-Soesterberg-event

KEF LS60 viert 60 jaar met LS60 draadloze vloerstaande luidsprekers

60 jaar lang heeft KEF voortdurend gewerkt aan het verfijnen van hun ambacht en een revolutie teweeggebracht in audio luidsprekers. Om deze gedenkwaardige mijlpaal te markeren, heeft KEF al haar kerntechnologieën gecombineerd, om ongeëvenaarde akoestische prestaties te leveren met deze onderscheidende, stijlvolle en eigentijdse vloerstaande luidspreker.

Actieve draadloze speaker

De KEF LS60 is een actieve draadloze speaker (zoals) de ls50 wireless. Deze vloerstaander heeft qua prestaties onwijs veel in huis.

Gebaseerd op de KEF Blade meta.

De KEF LS60 is gebaseerd op de veel hoger gepositioneerde KEF Blade meta.

Slim geplaatste lagetonen drivers

Het principe dat je luistert van een pointsource door de slim geplaatste lagetonen drivers aan de zijkant, maar de muziek beleving zeer realistisch en ruimtelijk klinkt.

Aelivé heeft de KEF LS60 direct opgenomen in de showroom

De KEF LS60 zal in juni 2022 worden geleverd. Kortom echt een aanrader om te overwegen. Kom langs voor een KEF fijnproeverij.

Slank ontwerp van de LS60 Wireless maakt ‘m multifunctioneel

De LS60 Wireless is niet alleen krachtig, maar ook uiterst fraai. Dankzij het slanke ontwerp kunt u hem overal in de kamer plaatsen. U kiest met de veelzijdige LS60 Wireless waar u in huis Hifi-geluid wilt. Deze luidsprekers staan fier aan weerszijden van uw televisie of draaitafel en zijn een duidelijk statement van uitmuntendheid.

Ongelooflijk slank

Het uiterst slanke ontwerp van de LS60 Wireless is alleen mogelijk dankzij de geavanceerde technologieën die in de slanke behuizing zijn verwerkt.

De LS60 Wireless is het resultaat van een gezamenlijk ontwerp van de gerenommeerde ontwerper Michael Young en het productontwerpteam van KEF.

Deze uitzonderlijk elegante luidspreker past perfect in allerlei woonomgevingen, zowel vanwege zijn vormgeving en de vele plaatsingsmogelijkheden.

De opvallende LS60 Wireless luidspreker is verkrijgbaar in drie elegante matte afwerkingen: Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue.

Dit kleurenschema is ontworpen om te voldoen aan twee soorten benaderingen van interieurontwerp. Titanium Grey en Mineral White zijn gemaakt om te worden geïntegreerd en gemengd in verschillende ruimtes.

Royal Blue, een meer opvallende afwerking, is juist ideaal voor mensen die graag een statement willen maken. Alle afwerkingen zijn voorzien van bijpassende driver-units en detaillering om een werkelijk uitzonderlijke luidspreker te voltooien.

 

Slank ontwerp van de KEF LS60

Specificaties van de KEF LS60

 • Speelt alle belangrijke muziekdiensten af en ondersteunt alle voornaamste audioformaten
 • Draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers
 • Uitgebreide connectiviteit waaronder WiFi, Bluetooth, HDMI eARC, optisch, coaxiaal, RCA
 • Gepersonaliseerde luisterervaring via KEF Connect app
 • Single Apparent Source-technologie voor een samenhangend, meeslepend geluid
 • 12e generatie Uni-Q met Metamaterial Absorption Technology (MAT™) voor uitzonderlijke akoestische nauwkeurigheid
 • 4 x 5,25″ Uni-Core force-cancelling drivers voor maximale basprestaties
 • Music Integrity Engine voor een rijk, vol geluid
 • PCM tot 24bit/384kHz, DSD en MQA
 • Systeemvermogen van 1400W met speciale versterkers voor HF, MF en LF
 • Ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Michael Young en het KEF productontwerpteam
 • Verkrijgbaar in 3 afwerkingen: Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue

Kom de KEF LS60 ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze KEF LS60 komt.

Het allerbeste wat KEF audio te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze luidsprekers uit de exclusieve Flagship-serie te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.