Linn Akudorik System

Een kolossaal geluid uit, ietwat klein ogende, speakers. Handgemaakt. Met technologieen die u dichter bij uw favoriete muziek brengen.

Kracht en intelligentie. Twee eigenschappen die je feilloos kunt toekennen aan de Linn Akudorik.

De Akudorik maakt gebruik van de gepatenteerde Space Optimisation technologie. Hiermee worden de prestaties van de Akudorik geoptimaliseerd op basis van de akoestische eigenschappen van uw unieke woonruimte en de gewenste plaatsing van uw Linn luidsprekers.

 

Linn Akudorik is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Black Ash swatch  Cherry swatch Walnut swatch Rosenut swatch Oak swatch Matt White swatch Gloss white swatch Gloss Black swatch

 

 

Linn_Akurate_Exakt_Akudorik_Wit
Linn_Exakt_Akudorik_Rosenut vooraanzicht

Linn Akudorik is een  verbluffend staaltje technsche schoonheid

  • Ongeevenaarde muzikaliteit.
  • Vervormingsvrije prestaties.

De elegant gebogen, stijve behuizing herbergt een hoogwaardige basdriver en Linn 3K Driver Array, die de muzikale nauwkeurigheid leveren die je van Linn mag verwachten.

Het is echter de manier waarop elke driver wordt gevoed met een bijna perfect signaal waarmee deze luidspreker zich absoluut onderscheidt van anderen.

De innovatieve standaard herbergt de:

  • Exakt digitale crossover.
  • Volumeregeling.
  • Linn DAC’s en eindversterking. Met een speciaal kanaal voor elk van de vier driver units.

De signalen worden van de stand naar de luidspreker doorgegeven via een unieke 4-weg verbinding door de voet van de kast, zodat u ondanks de complexiteit van de elektronica geen rommelige bedrading zult zien.

De Katalyst DAC-architectuur zet deze signalen vervolgens om met een ongeëvenaard controleniveau.

Voeg een Linn DS of Linn DSM met Exakt Link toe en je hebt een compleet muzieksysteem dat het originele geluid behoudt zoals geen enkele andere compacte luidspreker dat kan.