Linn Akudorik

"
Aelive-Soesterberg-event

Linn Akudorik System

Een kolossaal geluid uit, ietwat klein ogende, speakers. Handgemaakt. Met technologieen die u dichter bij uw favoriete muziek brengen.

Kracht en intelligentie. Twee eigenschappen die je feilloos kunt toekennen aan de Linn Akudorik.

De Akudorik maakt gebruik van de gepatenteerde Space Optimisation technologie. Hiermee worden de prestaties van de Akudorik geoptimaliseerd op basis van de akoestische eigenschappen van uw unieke woonruimte en de gewenste plaatsing van uw Linn luidsprekers.

 

Linn Akudorik is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Black Ash swatch  Cherry swatch Walnut swatch Rosenut swatch Oak swatch Matt White swatch Gloss white swatch Gloss Black swatch

 

 

Linn_Akurate_Exakt_Akudorik_Wit
Linn_Exakt_Akudorik_Rosenut vooraanzicht

Linn Akudorik is een  verbluffend staaltje technsche schoonheid

  • Ongeevenaarde muzikaliteit.
  • Vervormingsvrije prestaties.

De elegant gebogen, stijve behuizing herbergt een hoogwaardige basdriver en Linn 3K Driver Array, die de muzikale nauwkeurigheid leveren die je van Linn mag verwachten.

Het is echter de manier waarop elke driver wordt gevoed met een bijna perfect signaal waarmee deze luidspreker zich absoluut onderscheidt van anderen.

De innovatieve standaard herbergt de:

  • Exakt digitale crossover.
  • Volumeregeling.
  • Linn DAC’s en eindversterking. Met een speciaal kanaal voor elk van de vier driver units.

De signalen worden van de stand naar de luidspreker doorgegeven via een unieke 4-weg verbinding door de voet van de kast, zodat u ondanks de complexiteit van de elektronica geen rommelige bedrading zult zien.

De Katalyst DAC-architectuur zet deze signalen vervolgens om met een ongeëvenaard controleniveau.

Voeg een Linn DS of Linn DSM met Exakt Link toe en je hebt een compleet muzieksysteem dat het originele geluid behoudt zoals geen enkele andere compacte luidspreker dat kan.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.