Linn Selekt DSM

Linn Selekt DSM fenomenale netwerkspeler!

Met de Linn Selekt DSM brengt de Schotse fabrikant met een fenomenale netwerkspeler op de markt. Naast alleen een hoogwaardige streamer is hij ook verkrijgbaar met ingebouwde versterker en ook met Linn Exakt. Hij is gepositioneerd tussen de Linn Majik DSM en de Linn Akurate DSM.

Natuurlijk spelen wij onze muziek tegenwoordig graag digitaal af. Maar naast dat er een aansluiting aanwezig is voor uw vertrouwde draaitafel, kun je eigenlijk altijd genieten van het puurste geluid, omdat alle digitale muziek perfect wordt neergezet zoals het is. De Linn Selekt is dan ook een echte high-end alleskunner.

 Gedetailleerde muziekinformatie verschijnt nu tevens ook op het nieuwe zwarte OLED-display.

 

Linn Selekt DSM
Linn Selekt DSM schuin
Linn Selekt DSM 300dpi boven
Linn Selekt DSM achter 300dpi
Linn Selekt DSM glazen draaiknop

Linn Selekt DSM beschikt over de meest hoogwaardige componenten

Linn heeft ook bij de Selekt weer gebruik gemaakt van de beste en meest hoogwaardige componenten. En, naast dat het technisch weer een hoogstaand stukje technologie is, mag het vernieuwende design er natuurlijk ook zijn.

Met de schitterende glazen draaiknop op de bovenkant, wat volgens ons alleen al op een heus juweel lijkt. En door de 6 programmeerbare knoppen die aanvoelen als piano toetsen, is deze speler ook zeer gebruiksvriendelijk voor als je even geen app wilt gebruiken.

Wij zijn zelf erg enthousiast over dit nieuwe wonder van de Schotse fabrikant, en staan daarom ook te popelen om u kennis te laten maken met dit prachtige stukje techniek.

Neem daarom snel contact op met één van onze medewerkers en maak kennis met de Selekt DSM van Linn.

 

Linn Selekt DSM specificaties

De Linn Selekt is een modulair opgebouwd product. Dat wil zeggen dat het met die componenten kan worden uitgerust die de klant wenst. Zo kun je variëren in beter en best qua kwalitetsweergaven, maar je kunt ook een complete home cinema variant samenstellen zodat je één Selekt gebruikt voor zowel stereo weergave als film of concerten. Kortom laat je verassen en boek een demonstratie van dit tech-wonder.

 • Functionaliteiten: Space optimisation, Exakt Links, Katalyst
 • Met & zonder versterker: Klasse D versterker die 2x 50 Watt in 8 Ohm levert.  2 x 100 Watt bij gebruik met 4 Ohm luidsprekers. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal luidsprekers aan te sluiten.
 • Katalyst DAC: Voor een nog betere geluidskwaliteit is er de cartridge met de Katalyst DAC module
 • Uiterlijk / ontwerp: Helemaal nieuw. Scherp OLED scherm aan de voorkant die alle informatie weergeeft. Daarnaast is er de volumeknop die met 100 ledjes het volume aangeeft. Wanneer je in de buurt komt licht de volumeknop automatisch op. De 6 knoppen bovenop zijn vrij programmeerbaar. 
 • Gewicht: 7.2 kg
 • Afmetingen: 350 × 350 × 113 mm
 • Kleur: Zwart
 • Audio formats: FLAC, Apple Lossless, WAV, DSD (64/128), MP3, WMA (except lossless), AIFF, AAC, OGG
 • Resolutie: Up to 24-bit 192 kHz
 • Vermogen: 100W/Channel into 4 Ohms, 50W/Channel into 8 Ohms
 •  

Linn Selekt DSM tevreden klant
Selekt DSM_530 Harris Tweed Granite
Selekt DSM_CU
Selekt DSM_530 HT Barley

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen