Linn Klimax DSM

"

Linn Klimax DSM/2 Katalyst; Topmodel netwerk streamer van Linn!

Een fenomeen, maar bovenal een totaaloplossing voor u als moderne muziekliefhebber. Dat is hoe we deze Linn Klimax DSM/2 Katalyst netwerkstreamer mogen typeren. Geen enkele streamer kan zo accuraat weergeven als de Linn Klimax. Cliënten die houden van ultiem, kunnen met een gerust hart een Klimax laten installeren.

Het mag geen verrassing zijn dat dit type is voorzien van de Katalyst DAC. Klimaxen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. 

De Klimax DSM/2 van Linn is tevens een Klimax voorversterker. Hij beschikt dan ook over  zowel digitale als analoge inputs.

 

Linn Klimax DSM in de woonkamer naast de tv
Linn Klimax DSM zilver

Linn Klimax DSM/2 Katalyst specificaties

 • Ondersteunde formaten: FLAC, ALAC, WAV, MP3, WMA, AIFF, AAC, OGG
 • Maximale Sampling Rate: 192K
 • Katalyst DAC
 • Geschikt voor: UPnP media servers
 • Netwerk: 10/100 mbit
 • Uitgangen: 1 x RCA analoog
 • Uitgangen: 1x XLR analoog
 • Uitgangen: Exakt
 • Ingang: 1x XLR analoog
 • 2 x optisch digitale ingangen
 • 2 x coaxiale digitale ingangen
 • HDMI ingangen: 3 HDMI ingangen
 • HDMI uitgangen: 1 HDMI uitgang
 • Overige: Rechtstreeks aan te sluiten op een eindversterker of een actieve luidspreker

Hoe wordt een Linn Klimax gemaakt? 

Heb je je ooit afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij het maken van ’s werelds beste streamer?

We geven u graag een kijkje en nemen u mee naar de Linn fabriek in Glasgow, waar elk Linn-product wordt ontworpen en vervaardigd.

Een Klimax netwerk muziekspeler is ontwikkeld met één enkel doel: de best mogelijke muzikale prestaties.

Elk aspect van het ontwerp is geoptimaliseerd voor prestaties, van de toonaangevende elektronica binnenin tot de schelpvormige behuizing, gefreesd uit een massief stuk aluminium.

De nieuwe generatie Klimax DSM met het kloppend hart ‘Organik’ staat zelfs alweer voor de deur en gaat zorgen voor een ware HiFi revolutie. 

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.