Linn Klimax Twin onderkant

Linn Klimax Twin; Een recept voor stereo-perfectie

Twee kanalen van Linn's gepatenteerde Chakra-versterking.

Een uit massief materiaal vervaardigde behuizing.

Een Dynamik voeding.

Gebruik één Twin voor een passieve stereo-opstelling en voeg meer Twins toe om uw luidsprekers te multi-versterken

Twee kanalen van Linn’s gepatenteerde Chakra-versterking, een uit massief materiaal vervaardigde behuizing en een Dynamik voeding maken dit een van de best presterende stereoversterker. In feite kan alleen een paar Klimax Solo’s uw systeem makkelijker van stroom voorzien.

Linn Klimax Twin features

Linn Klimax 500 Twin in het zwart

Chakra Technologie

Linn Dynamik power

Powered by Linn Dynamik

Klimax-Twin-zwart-detail

Sound Sense

Chakra technologie

Gepatenteerde versterkertechnologie combineert de snelheid en precisie van een monolithische chip met de robuustheid en soepelheid van bipolaire transistors.

Chakra past zich voortdurend aan door gebruik te maken van een monolithische chip bij lage stromen en bipolaire transistoren bij hogere niveaus.

Het is een unieke benadering van de overgang tussen deze technologieën, die een nauwkeurig geregelde schone, stille stroom op alle luisterniveaus garandeert.

Powered by Linn Dynamik

Linn heeft zijn eigen schakelende voeding ontwikkeld om stabiele, ruis arme stroomrails te genereren in een compact, koel werkend pakket: van cruciaal belang voor de prestaties van een versterker.

Dynamik is de nieuwste evolutie, met een hogere isolatie van netruis, meer vermogen en een snellere respons; duidelijk beter dan omvangrijke en lawaaierige conventionele voedingen.