Piega Ace 30

"
Aelive-Soesterberg-event

Piega Ace 30 een echte krachtpatser!

Ondanks zijn afmetingen is de Ace 30 uit de Piega Ace Series een echte krachtpatser.

Hij verbaast met zijn heldere en ruimtevullende geluidscapaciteiten.

Gecombineerd met een Piega Switzerland subwoofer, zal deze compacte luidspreker een geweldige keuze zijn, zelfs voor grotere kamers.

 

Piega Ace 30
Piega Ace 30 op een plank in een woonkamer interieur

Belangrijkste kenmerken van de Piega Ace 30

 

 • Indrukwekkend midrange / tweeter geluid: De beproefde AMT-1 ribbon tweeter en de verbeterde 120 mm MDS driver voor het lage middenbereik leveren een indrukwekkend krachtig geluid.
 • Hedendaags ontwerp: De kenmerkende ovale vorm en esthetische uitstraling is ontworpen door de Zwitserse ontwerper Stephan Hürlemann.
 • Sonore geluidservaring: De Ace 30 harmonieert perfect met subtiele jazz of klassieke muziek, maar maakt ook indruk met krachtige rock en energieke popmuziek.

Technische specificaties van de Piega Ace 30

 

 • Aanbevolen uitgang versterker: 20 – 150 watt
 • Gevoeligheid: 87 db/W/m
 • Impedantie: 4 ohm
 • Frequentiebereik: 50 Hz – 40 kHz
 • Afmetingen: H 22 cm, B 14 cm, D 16 cm
 • Gewicht: 3kg
 • Ontwerpbeginsel: 2-weg systeem satellietluidspreker
 • Uitrusting: 1 x 120 mm MDS, 1 x AMT-1
 • Aansluitingen: Multiconnectoren
 • Versies: Kast in zilverkleurig aluminium / luidsprekerbekleding in zilverkleurige stof, Kast in zwart geanodiseerd aluminium / luidsprekerbekleding in zwarte stof, Kast in witte lakafwerking / luidsprekerbekleding in witte stof.
Piega Ace 30 luidsprekers op een boekenplank

Bekijk hier onze overige producten binnen de Piega Ace Series lijn

Piega Ace 50
Piega Ace Center

Piega Ace 50

Piega Ace Center

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.