Linn Majik DSM

"

Linn Majik DSM; Alles in 1 tijdloos systeem!

Het is de krachtige combinatie van muziekspeler, voorversterker en eindversterker, die de Linn Majik DSM uniek maken in zijn soort. Voeg er luidsprekers aan toe en u bent klaar. Het tijdloze design in combinatie met jarenlange garantie maken de keuze nog eenvoudiger.

Daarnaast biedt de Majik DSM van Linn alle handige connectiemogelijkheden die u kunt bedenken. Geniet van uw muziekcollectie via diensten als Tidal, Qobuz, Spotify, Apple Music of Amazon Music, of benut de vele ingangen van de Majik DSM om uw 4K TV, tv-decoder, Apple TV, Games Console of zelfs een draaitafel aan te sluiten.

Alle wensen zijn gedekt.

Hiermee wordt de Majik DSM het hart van home entertainment bij u thuis.

De Linn Majik DSM is ook de ideale oplossing voor als u thuis in meerdere woon-en leefruimtes wilt genieten van uw favoriete afspeellijsten. Heeft u meerdere home entertainment bronnen in uw woning staan, dan fungeert de Majik DSM als centrale hub voor al deze bronnen.

 

Spotify_black

Spotify

Tidal logo

Tidal

Bluetooth-logo

Bluetooth

HDMI-logo

HDMI

Wifi-Logo

Wi-Fi

Linn Majik DSM
Linn Majik DSM zij aanzicht

 

Linn Majik DSM met ingebouwde ‘Space Optimisation’ 

Net als alle andere muziekspelers van Linn, heeft ook de Linn Majik DSM ‘Space Optimisation’ ingebouwd. 

Dit houdt dus in dat de prestaties van uw Linn Majik DSM kunnen worden gepersonaliseerd. Akoestisch nadelige kenmerken van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimtes in uw woning, worden door Space optimisation te niet gedaan.

Als u de geluidservaring helemaal naar grote hoogte wil doen stijgen, dan kunt u het systeem compleet maken met de veelzijdige Majik 109 boekenplankluidsprekers of de full-range Majik 140 vloerstaande luidsprekers.

Bent u helemaal weg van vinyl? Dan is er ook de mogelijkheid om de Majik DSM te koppelen aan een Majik LP12 platenspeler. Hiermee laat u high performance streaming kennismaken met vinyl. 

 

Linn Majik DSM op een kast samen met de Linn Sondek LP12

Majik DSM + Majik LP platenspeler = Hoogwaardige streaming in uw woning!

Combineer de Majik DSM met een Majik LP12 platenspeler voor een eenvoudige kennismaking met zowel hoogwaardige streaming als vinyl.

Maak het plaatje compleet met de perfect bij elkaar passende compacte en veelzijdige Majik 109 boekenplankluidsprekers of full-range Majik 140 vloerstaande luidsprekers.

Daarnaast kunt u, uw platenspeler en luidsprekers afstemmen op elke kleur, voor een gepersonaliseerde systeemlook die helemaal van u is.

Belangrijkste kenmerken van de Majik DSM

 • Streamt elke digitale bron over een standaard netwerk.
 • Ondersteunt formaten tot 24-bit 192 kHz.
 • Draadloze streamingopties – WiFi voor hogere kwaliteit of Bluetooth voor een snelle en gemakkelijke manier om aan de slag te gaan met het afspelen van muziek.
 • Integreert naadloos met TIDAL & Qobuz streamingdiensten.
 • Compatibel met Spotify Connect, Roon & Airplay.
 • Speelt internetradio af via TuneIn.
 • 8 digitale & analoge ingangen waaronder HDMI en USB (Type B).
 • HDMI 2.0-aansluitingen (4K-compatibel).
 • Zes aanpasbare slimme knoppen voor directe toegang tot vastgepinde inhoud van elke bron.
 • Een grotere menufunctietoets biedt uitgebreide controle en feedback rechtstreeks vanaf het product.
 • Hoofdtelefoonuitgang op voorpaneel.
 • Ingebouwde MM phonotrap voor het aansluiten van een draaitafel.
 • 2 kanalen van 100W klasse-D eindversterking.
 • Sluit meerdere Linn DSM-spelers aan voor een multi-room systeem met hoge prestaties.
 • Ingebouwde ruimteoptimalisatie (configuratie door Linn-specialist vereist).
Linn Majik DSM in Showroom Aelivé
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.