Linn Majik DSM

Linn Majik DSM; Alles in 1 tijdloos systeem!

Het is de krachtige combinatie van muziekspeler, voorversterker en eindversterker, die de Linn Majik DSM uniek maken in zijn soort. Voeg er luidsprekers aan toe en u bent klaar. Het tijdloze design in combinatie met jarenlange garantie maken de keuze nog eenvoudiger.

Daarnaast biedt de Majik DSM van Linn alle handige connectiemogelijkheden die u kunt bedenken. Geniet van uw muziekcollectie via diensten als Tidal, Qobuz, Spotify, Apple Music of Amazon Music, of benut de vele ingangen van de Majik DSM om uw 4K TV, tv-decoder, Apple TV, Games Console of zelfs een draaitafel aan te sluiten.

Alle wensen zijn gedekt.

Hiermee wordt de Majik DSM het hart van home entertainment bij u thuis.

De Linn Majik DSM is ook de ideale oplossing voor als u thuis in meerdere woon-en leefruimtes wilt genieten van uw favoriete afspeellijsten. Heeft u meerdere home entertainment bronnen in uw woning staan, dan fungeert de Majik DSM als centrale hub voor al deze bronnen.

 

Spotify_black

Spotify

Tidal logo

Tidal

Bluetooth-logo

Bluetooth

HDMI-logo

HDMI

Wifi-Logo

Wi-Fi

Linn Majik DSM
Linn Majik DSM zij aanzicht

 

Linn Majik DSM met ingebouwde ‘Space Optimisation’ 

Net als alle andere muziekspelers van Linn, heeft ook de Linn Majik DSM ‘Space Optimisation’ ingebouwd. 

Dit houdt dus in dat de prestaties van uw Linn Majik DSM kunnen worden gepersonaliseerd. Akoestisch nadelige kenmerken van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimtes in uw woning, worden door Space optimisation te niet gedaan.

Als u de geluidservaring helemaal naar grote hoogte wil doen stijgen, dan kunt u het systeem compleet maken met de veelzijdige Majik 109 boekenplankluidsprekers of de full-range Majik 140 vloerstaande luidsprekers.

Bent u helemaal weg van vinyl? Dan is er ook de mogelijkheid om de Majik DSM te koppelen aan een Majik LP12 platenspeler. Hiermee laat u high performance streaming kennismaken met vinyl. 

 

Majik DSM + Majik LP platenspeler = Hoogwaardige streaming in uw woning!

Combineer de Majik DSM met een Majik LP12 platenspeler voor een eenvoudige kennismaking met zowel hoogwaardige streaming als vinyl.

Maak het plaatje compleet met de perfect bij elkaar passende compacte en veelzijdige Majik 109 boekenplankluidsprekers of full-range Majik 140 vloerstaande luidsprekers.

Daarnaast kunt u, uw platenspeler en luidsprekers afstemmen op elke kleur, voor een gepersonaliseerde systeemlook die helemaal van u is.

Linn Majik DSM op een kast samen met de Linn Sondek LP12

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen