Piega Master Line Source 3

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Master Line Source 3

Piega Master Line Source 3; Voor een buitengewone muziekbeleving overal in uw huis

Deze innovatieve dipool luidspreker zorgt voor een buitengewone muziekbeleving overal in uw huis.

165 cm hoog!

Geschikt voor grotere woonkamers

Twee volledig nieuwe 180 mm UHQD woofers

De MLS 3 is met zijn hoogte van 165 cm de kleinste luidspreker uit de Master Line Source Serie en is bij uitstek geschikt voor grotere woonkamers.

De akoestische lenzen aan de achterzijde verspreiden het geluid in ruime mate, zodat u deze dipoolluidspreker als een conventionele luidspreker in uw woonkamer kunt plaatsen.

Twee volledig nieuwe 180 mm UHQD woofers en twee UHQD passieve membranen worden gebruikt om een krachtige bas te leveren.

Net als de Piega MLS 2 is ook de MLS 3 ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Zwitserse ontwerper Stephan Hürlemann en is hij verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen.

Overige luidsprekers uit de Master Line Source series

Master Line Source 3 specificaties

  • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 500 watt

  • Gevoeligheid: 92 db/W/m

  • Impedantie: 4 ohm

  • Frequentiebereik: 28 Hz – 50 kHz

  • Afmetingen: H 165 x B 23 x D 33 cm

  • Gewicht: 65 kg

  • Ontwerpbeginsel: Dipool 3-weg systeem met akoestische lens

  • Uitrusting: 4 x Line Source Drivers, 111 2 x 18 cm UHQD woofers, 2 x 18 cm UHQD passieve radiatoren

  • Aansluitingen: Bi-Wiring/PIEGA multi-aansluitingen

  • Versies: ‘Baffle’ in zilver geanodiseerd aluminium, kast zilver gelakt, luidsprekerafdekking zilver. ‘Baffle’ in zwart geanodiseerd aluminium, kast hoogglans zwart gelakt, luidsprekerafdekking zwart. ‘Baffle’ in wit, behuizing hoogglans wit gelakt, luidsprekerafdekking wit of zwart. ‘Baffle’ in zwart geanodiseerd aluminium, kast in Zebrano mat fineer luidsprekerafdekking zwart. Speciale designvarianten op aanvraag.

Master Line Source 2 specificaties - Piega Switzerland
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.