Piega Master Line Source 2

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Master Line Source 2

Piega Master Line Source 2; De grootste luidspreker van Piega 

De Master Line Source 2 is een kleinere versie van de Master Line Source, die ook in normale woonkamers kan worden geïntegreerd.

Briljant midrange/tweeter geluid

Indrukwekkend voorkomen

93kg. / 176 cm hoog.

Hoewel de MLS 2 met een totaalgewicht van 93 kg aanzienlijk lichter is dan de MLS met zijn 176 cm hoogte, is hij iets hoger en daarmee ook de grootste luidspreker van Piega Switzerland

De ‘Four Line Source Driver’ ribbons zorgen voor een onvergetelijke geluidsweergave voor alle middentonen en hoge frequenties.

De achterste akoestische lenzen verdelen het geluid zo expansief, dat het mogelijk is om een dipool-luidspreker in de kamer te plaatsen, net als een conventionele luidspreker.

Overige luidsprekers uit de Master Line Source series

Master Line Source 2 specificaties

  • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 500 watt

  • Gevoeligheid: 92 db/W/m

  • Impedantie: 4 ohm

  • Frequentiebereik: 20 Hz – 50 kHz

  • Afmetingen: H 176 cm x B 32 cm x D 43 cm

  • Gewicht: 93 kg

  • Ontwerpbeginsel: Dipool 3-weg systeem met akoestische lens

  • Uitrusting: 4 x Line Source Drivers 2 x 220 mm, UHQD bassen 2 x 220 mm, UHQD passieve membranen

  • Aansluitingen: Bi-Wiring / WBT

  • Versies: ‘Baffle’ in zilver geanodiseerd aluminium, kast zilverkleurig gelakt. ‘Baffle’ in zwart geanodiseerd aluminium, kast gelakt in hoogglans zwart. ‘Baffle’ in wit, behuizing gelakt in hoogglans wit. ‘Baffle’ in zwart geanodiseerd aluminium, kast in Zebrano mat fineer. 

Master Line Source 2 specificaties - Piega Switzerland
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.