Piega Master Line Source

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Master Line Source Serie

Piega Master Line Source; Het vlaggenschip van Piega Switzerland

De Master Line Source, het absolute vlaggenschip van Piega Switzerland. Deze serie luidsprekers is tot stand gekomen na meerdere jaren van ontwikkeling.

De Master Line Source werkt volgens het ‘line source principe’, dat door audio-experts als de ideale transducer wordt beschouwd.

24 Line Source Ribbon Tweeters

Prachtig design

Uiterst geringe vervorming

Alle frequenties worden uitgestraald als coherente cilindrische geluidsgolven.

Dankzij het enorme membraanoppervlak van de lijnbronluidspreker is het geluidsproducerend oppervlak aanzienlijk groter dan bij conventionele luidsprekers en vertoont het slechts een uiterst geringe vervorming.

Overige luidsprekers uit de Master Line Source series

Master Line Source technische data

  • Gevoeligheid: 94 db/W/m
  • Impedantie: 4 Ohm
  • Frequentiebereik: 18 Hz – 50 KHz
  • Afmetingen: Paneel voor midden/hoog bereik: H 175 x B 44 x D 3 cm /
  • Bas toren afmetingen: H 175 x B 34 x D 62 cm
  • Gewicht: 420 kg
  • Ontwerpbeginsel: 3-weg systeemluidspreker met dipool
  • Uitrusting: Paneel voor midden/hoog bereik: 24 LDR 2642 MKII linten (12 aan de voor- en achterzijde), 9 midrange linten MLS 110-100 dipool, bas tower: 6 MOM® bas, 220 mm Ø
  • Aansluitingen: Bi-Wiring / WBT
  • Versies: Aluminium behuizing gepolijst, luidsprekerafdekking in zwart of zilver. Speciale uitvoeringen op aanvraag.
Master Line Source - Piega Switzerland
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.