Mu-so Qb 1st Generation

"
Aelive-Soesterberg-event
Naim Mu-so Qb 1st generation

Naim Mu-so 1st generation het compacte draadloze muzieksysteem binnen de Mu-so serie

Aangestuurd door een krachtig audiobrein

Levert een vermogen van maar liefst 300 watt

Te combineren voor de ultieme multiroom ervaring

De glasgevulde polymeerbehuizing en de basradiatoren helpen enorme lage frequenties creëren

Wat is een muzieksysteem zonder connectiviteit?

Geen zorgen. Daar is over nagedacht bij Naim audio. De Mu-so Qb heeft het allemaal. Met AirPlay, Bluetooth®/aptX®, Spotify Connect®, TIDAL, UPnP™ (toegang tot je opgeslagen muziek), internetradio, USB, analoge en digitale ingangen en een Apple iOS en Android App voor volledige controle, heb je talloze opties om uit te kiezen.

Overige draadloze speakers uit de Mu-so 1st generation serie

Naim Bentley Mu-so

Naim Bentley Mu-so

Naim Mu-so Special Edition

Mu-so special edition

Naim control app voor iDevices en Android

Als fervente hifi-liefhebber weet je hoe belangrijk het is om de volledige controle te hebben over je muziekervaring. Het is immers jouw persoonlijke soundtrack die je door het leven begeleidt.

Maar wat als je al je favoriete nummers op één plek kon verzamelen en ze met één druk op de knop kon afspelen?

Dat is precies wat de Naim control app voor iDevices en Android-toestellen mogelijk maakt.

Met deze app haal je een wereld aan muziek binnen handbereik. Of je nu graag naar pop, rock, jazz of klassieke muziek luistert, je vindt het allemaal in de intuïtieve Naim control app.

Van miljoenen songs tot aan informatie over artiesten, discografieën, biografieën, recensies, fotogalerijen, vergelijkbare muziek en nog veel meer.

En het beste van alles?

De app is super eenvoudig in gebruik. Met de installatiewizard ben je binnen no-time online en klaar om naar meer muziek dan ooit tevoren te luisteren.

Kortom, met de Naim control app heb jij de touwtjes in handen en bepaal jij welke muziek er door jouw speakers klinkt. Zo geniet je optimaal van elke noot en elk detail, precies zoals het bedoeld is.

Naim App (1)
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.