Naim Mu-so 1st generation

"
Aelive-Soesterberg-event
Naim Mu-so 1st Generation

Naim Muso 1st generation; 450 watt vermogen via zes speciaal ontworpen luidsprekers 

Het 1e draadloze muzieksysteem van Naim Audio

Fijn afgesteld door gespecialiseerde ingenieurs in Engeland

Een muziekervaring die je moet horen om het te geloven

Gebruiksvriendelijke connectie via Airplay, Bluetooth®/aptX®, Spotify Connect®, TIDAL, UPnP™

Mu-so® is het eerste draadloze muzieksysteem van Naim Audio. Fijn afgesteld door de gespecialiseerde ingenieurs in Engeland, levert zijn krachtige audiobrein een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Met 450 watt vermogen via zes speciaal ontworpen luidsprekers creëert Mu-so een muziekervaring die je moet horen om het te geloven.

Naim Mu-so serie

Naim Mu-so 2nd Generation

Mu-so 2nd Generation

Naim Bentley Mu-so

Naim for Bentley Mu-so

Naim Mu-so Special Edition

Mu-so Special Edition

De vele unieke ontwerp elementen maken de

Mu-so 1st generation uniek

Er zijn veel ontwerp elementen die de Mu-so 1st Generation uniek maken.

De houten luidsprekerkast is omwikkeld met een laag geanodiseerd aluminium voor een natuurlijk, vervormingsvrij geluid, terwijl een geëxtrudeerd aluminium koellichaam de thermische prestaties maximaliseert.

Mu-so heeft ook twee patenten: het duurde maanden om het verlichtingssysteem rond de interface van het aanraakscherm te perfectioneren en de in de koellichamen verborgen WiFi-antennes zorgen voor een robuuste verbinding, zonder externe antenne.

Naim Muso 1ste generation luidspreker in een woonkamer

Naim Mu-so accessoires

Naim App

Naim App

Mu-so Speaker Grill

Mu-so Speaker Grill

Naim Mu-so afstandsbediening

Mu-so afstandsbediening

Mu-so Qb Speaker grill

Mu-so Qb Speaker Grill

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.